Steun ons
We kunnen het goed gebruiken

Steun ons

We kunnen het goed gebruiken

Bijna drie maanden lang bleven onze deuren in het voorjaar van 2020 gesloten. Vanaf 1 oktober mochten we nog maar 30 personen per zaal toelaten. We gingen dicht, weer open. En sinds 15 december zijn we weer dicht, tot en met 27 april. Het zijn zware tijden voor de Verkadefabriek. Daarom kunnen we jouw steun goed gebruiken. Help ons mee die fijne plek in ’s-Hertogenbosch te blijven. 

Word Supporter of geef een Supporterpas cadeau
Als Supporter steun je de Verkadefabriek én krijg je korting. Je betaalt €19,50 en krijgt €2 korting op theater, dans, muziek en cabaret en €1 korting op films. De Supporterpas is een jaar geldig, tijd genoeg om je korting eruit te halen dus! Je leest hierover alles op verkadefabriek.nl/supporter.

Verleng je Supporterpas, Theaterpas of Jaarkaart
Je steunt ons enorm door je Supporterpas, theaterpas of jaarkaart te verlengen als het moment daar is. Daarmee geniet je nog een jaar langer van de voordelen die je als Supporter hebt. Met duizend-en-één plannen en een inspirerend programma in het vooruitzicht, kun je je culturele hart straks weer volop ophalen.

Voorstelling geannuleerd? Doneer je kaartje
Lukt het niet om een nieuwe datum voor de voorstelling te vinden, dan geven we je de mogelijkheid om het geld terug te krijgen. Maar je kunt er op dat moment ook voor kiezen je kaartje te doneren en daarmee de Verkadefabriek te steunen.

Doe een gift
Zo groot of klein als je zelf wilt, alle beetjes helpen. We hebben een ANBI-status, dus je mag je gift ook nog voor 125% aftrekken van de belasting. Gebruik bankrekeningnummer NL27RABO0170083152, ten name van Stichting Verkadefabriek, scan onderstaande QR code met je telefoon of klik hier om een bedrag naar keuze te doneren.

Heb je een iphone? Klik dan op 'camera' en richt je camera op het scherm. Zo scan je de QR-code en word je doorverwezen naar de betaalpagina. De betaling geschiedt via het beveiligde betalingsplatform Buckaroo, dit is een ander rekeningnummer dan hierboven vermeld staat. 


We zien je graag 
in de Verkadefabriek

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!