Speciaal voor Supporters
Wij zijn blij met jou

Speciaal voor Supporters

Wij zijn blij met jou

Deze pagina is er speciaal voor onze Supporters. Want voor Supporters doen we vaak wat extra. Natuurlijk is er de korting en voorrang op de kaartverkoop als het nieuwe seizoen bekend wordt. Er is meer.

Een leuke aanbieding, als eerste op de hoogte als die populaire cabaretier naar Den Bosch komt, een exclusieve avond voor Supporters. Noem maar op. Waarom? Omdat we blij zijn met ons trouwe publiek dat ons een warm hart toedraagt. Daar doen we graag iets voor terug.

Ook in deze tijd. Een tijd waarin onze deuren soms meer dicht zijn dan open, waarin we lang niet met zovelen bij films en voorstellingen terechtkunnen als we zouden willen en waarin iets organiseren voor een fijne groep mensen eigenlijk een zonde is. Maar we vergeten onze Supporters niet, zij zijn er voor ons en wij voor hen. We kijken dus naar wat wel kan: korting op films thuis op de bank bijvoorbeeld, in samenwerking met Picl. Voor Jaarkaarthouders hebben we zelfs een film helemaal voor niets klaargezet. En omdat shoppen soms net zo heerlijk is als een avondje naar de Verkadefabriek, krijgen onze Supporters ook een introductiekorting in de Verkadefabriek webwinkel. Omdat dat is wat nu kan. En intussen denken we alvast na over de eindeloze mogelijkheden die we hebben zodra we weer mogen gaan en staan waar we willen, zo vaak als maar kan en met zoveel Supporters als er maar in de Verkadefabriek passen. 


DIT ORGANISEERDEN WE EERDER VOOR ONZE SUPPORTERS

Speciale inleidingen met dramaturgen, acteurs, regisseurs bij spraakmakende voorstellingen als Troje Trilogie, Bezonken rood en Wij, de succesvoorstelling van de zomer van 2019.

Exclusieve avonden zoals een gratis voorproefje op de BuitenBios: op een van de eerste warme zomeravonden van 2019 zagen bijna 50 Supporters de film Ballon. Een fantastische start van het BuitenBios-seizoen!

  

In november 2019 organiseerden we een avond in het teken van Azië en onze huismaker Lucas De Man. Lekker eten en een inspirerende inleiding in de Clubzaal: Lucas ging in gesprek met Aziëkenner Darunee Terdtoontaveedej en Supporters genoten van diverse Aziatische gerechten. Aansluitend zagen Supporters de voorstelling De Man in Azië in de Kleine Zaal. 

Nagesprekken na afloop van de film met documentairemakers, bijvoorbeeld met John Albert Jansen, filmbiograaf van Remco Campert en Hugo Claus. In maart 2020 was er de aftrap van de reeks filmklassiekers met eten: 100 Supporters zagen de moderne klassieker Howards End waarna ze genoten van een verrukkelijke high tea. Filmkenner Kevin Toma verzorgde een nagesprek. Ook waren er de afgelopen jaren lezingen en achtergronden, zoals een introductie in de filosofie, bij de theatervoorstelling Een Winterplan, waarin Nietzsche een rol speelde. Organiseerden we rondleidingen. Een kijkje achter de schermen met directeur Jan van der Putten en een expositietour met fotograaf Els Zweerink langs haar fotoexpositie in de gang. Was er een exclusief etentje met theatermaker Lucas De Man en konden Supporters aanschuiven bij het openingsdiner van het City Food en Film Festival. Aan het eind van de zomer verwelkomden we de Supporters drie jaar op rij met de feestelijke seizoensopening: een exclusieve avond voor Supporters bij De laatste zomeravond, inclusief bubbels.

Los van alle activiteiten, is er natuurlijk elk seizen opnieuw de voorrang bij de start kaartverkoop van het nieuwe seizoen. En ook bij speciale populaire evenementen zorgen we ervoor dat Supporters als eerst op de hoogte zijn en (vaak) met voorrang een kaartje kunnen kopen. Last but not least: Supporters krijgen standaard korting op alle programma’s van de Verkadefabriek en soms extra korting, bijvoorbeeld bij Festival Cement en Theaterfestival Boulevard.

Supporter zijn is een feestje, voor jou en voor ons. 

Meer goede ideeën? 
Wij zijn er voor jou, want jij bent er voor ons. We horen het dan ook graag als je suggesties hebt. Voor een volgende Supporteractiviteit, of met betrekking tot het Supporterschap in het algemeen. Stuur ons gerust een berichtje op marketing@verkadefabriek.nl. 


Een kleine disclaimer: dit zijn voorbeelden van extra’s die we in het verleden organiseerden voor onze Supporters. We kijken per keer naar interessante programma’s en aanbiedingen. 

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!