Speciaal voor Supporters
Wij zijn blij met jou

Speciaal voor Supporters

Wij zijn blij met jou

Deze pagina is er speciaal voor onze Supporters. De plek waar je als Supporter als eerste en exclusief op de hoogte bent van wat er in de Verkadefabriek gebeurt.

EXCLUSIEVE ACTIVITEITEN VOOR SUPPORTERS

Op dit moment kijken onze programmeurs uit naar interessante bijeenkomsten en activiteiten.DIT ORGANISEERDEN WE EERDER VOOR ONZE SUPPORTERS
 

Speciale inleidingen met dramaturgen, acteurs, regisseurs bij spraakmakende voorstellingen als Troje Trilogie en Bezonken rood.

Nagesprekken na afloop van de film met documentairemakers, bijvoorbeeld met John Albert Jansen, filmbiograaf van Remco Campert en Hugo Claus.

Lezingen door onze eigen filmkenner Mark Meuldijk.

Achtergronden, als een introductie in de filosofie, bij de theatervoorstelling Een Winterplan, waarin Nietzsche een rol speelde. 

Rondleidingen. Een kijkje achter de schermen met directeur Jan van der Putten en een expositietour met fotograaf Els Zweerink langs haar fotoexpositie in de gang.

Exclusief etentje met theatermaker Lucas De Man en aanschuiven bij het openingsdiner van het City Food en Film Festival

Feestelijke seizoensopening met een exclusieve avond voor Supporters bij De laatste zomeravond, inclusief bubbels.

Voorrang bij de start kaartverkoop van het nieuwe seizoen, maar ook bij speciale populaire evenementen als de vertoning van Billy, met nagesprek met regisseur Theo Maassen.

Standaard korting op alle programma’s van de Verkadefabriek en soms extra korting, bijvoorbeeld bij Festival Cement in 2017

Vrijkaarten voor films tijdens City Food & Film Festival en de Ouds & Nieuws Show van Het Zuidelijk Toneel


Een kleine disclaimer: dit zijn voorbeelden van extra’s die we in het verleden organiseerden voor onze Supporters. We kijken per keer naar interessante programma’s en aanbiedingen. Activiteiten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.