Speciaal voor Supporters
Wij zijn blij met jou

Speciaal voor Supporters

Wij zijn blij met jou

Deze pagina is er speciaal voor onze Supporters. Want voor Supporters doen we vaak wat extra. Natuurlijk is er de korting en voorrang op de kaartverkoop als het nieuwe seizoen bekend wordt. Er is meer.

Een leuke aanbieding, als eerste op de hoogte als die populaire cabaretier naar Den Bosch komt, een exclusieve avond voor Supporters. Noem maar op. Waarom? Omdat we blij zijn met ons trouwe publiek dat ons een warm hart toedraagt. Daar doen we graag iets voor terug.


PLANNEN TOT EN MET DE ZOMER
Niets is zeker, maar dit zijn we van plan voor jullie te organiseren:

De voorpremière van een nieuwe film, met exclusief Supporters-nagesprek met makers en/of acteurs.
Een filmklassieker met bijpassend eten – exclusief voor Supporters
Een exclusieve introductie op het nieuwe theaterseizoen van onze programmeurs


DIT ORGANISEERDEN WE EERDER VOOR ONZE SUPPORTERS

Speciale inleidingen met dramaturgen, acteurs, regisseurs bij spraakmakende voorstellingen als Troje Trilogie, Bezonken rood en Wij, de succesvoorstelling van de zomer van 2019.

Exclusieve avonden zoals een gratis voorproefje op de BuitenBios of een avond in het teken van Azië en onze huismaker Lucas De Man: lekker eten en een inspirerende inleiding in de clubzaal en aansluitend de voorstelling De Man in Azië in de Kleine Zaal.

Nagesprekken na afloop van de film met documentairemakers, bijvoorbeeld met John Albert Jansen, filmbiograaf van Remco Campert en Hugo Claus.

Lezingen door onze eigen filmkenner Mark Meuldijk.

Achtergronden, als een introductie in de filosofie, bij de theatervoorstelling Een Winterplan, waarin Nietzsche een rol speelde. 

Rondleidingen. Een kijkje achter de schermen met directeur Jan van der Putten en een expositietour met fotograaf Els Zweerink langs haar fotoexpositie in de gang.

Exclusief etentje met theatermaker Lucas De Man en aanschuiven bij het openingsdiner van het City Food en Film Festival

Feestelijke seizoensopening met een exclusieve avond voor Supporters bij De laatste zomeravond, inclusief bubbels.Voorrang bij de start kaartverkoop van het nieuwe seizoen, maar ook bij speciale populaire evenementen als de vertoning van Billy, met nagesprek met regisseur Theo Maassen.

Standaard korting op alle programma’s van de Verkadefabriek en soms extra korting, bijvoorbeeld bij Festival Cement en  Boulevard.

Vrijkaarten voor films tijdens City Food & Film Festival en de Ouds & Nieuws Show van Het Zuidelijk Toneel


Een kleine disclaimer: dit zijn voorbeelden van extra’s die we in het verleden organiseerden voor onze Supporters. We kijken per keer naar interessante programma’s en aanbiedingen. Activiteiten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!