Ben jij al Supporter?
We hebben je er graag bij

Ben jij al Supporter?

We hebben je er graag bij

Je komt graag in de Verkadefabriek. Voor de films. Titels die je niet overal kunt zien. Voor een bijzondere avond theater of een energieke dansvoorstelling. Om even bij te praten in het café-restaurant, elkaar te ontmoeten. Om te lachen, te genieten van cabaret en muziek, van de sfeer in het gebouw en de mensen. Voor een goed gesprek of een middagje ontspannen werken. Om er even uit te zijn.

We hebben je er graag bij
Sluit je aan, doe mee, word Supporter! Samen dragen we de verantwoordelijkheid voor deze unieke plek en veelkleurige programmering. Zo kunnen we blijven kiezen voor kwaliteit. Voor voorstellingen, concerten en films die je bijblijven en ertoe doen. Met elkaar houden we de kunst en cultuur in de stad levendig, in de volle breedte.

Voor jou doen we wat meer
Natuurlijk krijg je als Supporter wat terug voor je steun. Naast korting heb je voorrang, bij de voorverkoop, maar ook bij bepaalde (favoriete) activiteiten. We organiseren exclusieve avonden, voorpremières, nabesprekingen. We houden je op de hoogte, laten je weten waar we mee bezig zijn, vragen je naar je mening of raad.

Kies de Supporterpas die het beste bij je past
Ook handig: wij zetten jouw online ticket automatisch op je pas. Je pas is dus je entreebewijs.

SUPPORTERPAS
| € 19,50 per jaar
Vaste korting op film, theater, dans, muziek, kinderkunstfabriek, cabaret en in het restaurant
Met de Supporterpas krijg je korting, ga je voor meer verdieping en blijf je op de hoogte van nieuwe activiteiten en bijzondere producties.

• theater, dans, muziek en cabaret: € 2 korting
• film: € 1 korting
• kinderkunstfabriek: € 1,50 korting
• in het restaurant, bij geselecteerde gerechten: € 1 korting
• achtergronden, aanbiedingen en tips in je mail

SUPPORTER THEATERPAS | € 129 per seizoen
Een seizoen lang onbeperkt naar dans en theater
Met de Theaterpas geniet je vanaf 1 september een heel seizoen lang van alle theater- en dansvoorstellingen in de Verkadefabriek - met uitzondering van voorstellingen van derden. Je bestelt je kaartje vanaf één maand voor de voorstelling, online of aan de kassa. Bij film, cabaret, muziek en in de voorverkoop krijg je de vaste Supporter korting.

SUPPORTER JAARKAART | € 24,50 per maand of € 280 per jaar
Zie álles wat je wilt
Met de Supporter Jaarkaart bezoek je vanaf het aanschafmoment een jaar lang onbeperkt álle activiteiten in de Verkadefabriek: theater, dans, cabaret, film (met uitzondering van voorstellingen van derden, cursussen en filmspecials-met-buffet). Enige spelregel: je kunt je kaartje bestellen vanaf één maand voor de voorstelling of film, online of aan de kassa. In de voorverkoop en het restaurant krijg je de vaste Supporter korting.