Vrienden van de Verkadefabriek

We zijn blij met onze Vrienden van de Verkadefabriek. 

Stuk voor stuk bedrijven die betrokken willen zijn bij de Verkadefabriek en zich voor een stukje mee verantwoordelijk hebben gemaakt voor onze grootstedelijke kunst en cultuur. Ze ondersteunen ons financieel, maar vooral ook met raad en daad. Er kan dan ook met recht gesproken worden van partners.

Vrienden kunnen gebruik maken van het netwerk van de Verkadefabriek, bezoeken, al of niet met relaties, onze activiteiten, worden door ons geattendeerd op bijzondere voorstellingen, maken gebruik van onze ruimtes en onze ervaring in het organiseren van evenementen. Er is veel mogelijk, als je elkaars ondernemerschap begrijpt.

Het is dan ook niet voor niets dat het aantal Vrienden groeit. Onder de bezielende leiding van Dhr. Hans Cox zijn inmiddels al veel bedrijven toegetreden tot de Vrienden van de Verkadefabriek.

De Stichting Vrienden van de Verkadefabriek ondersteunt de Verkadefabriek in haar streven naar meer cultureel ondernemerschap en draagt bij aan de kwaliteit en de bereikbaarheid van de activiteiten hier. De Stichting Vrienden van de Verkadefabriek is een ANBI stichting.

De Raad van Toezicht van de Stichting bestaat uit Dhr. Dr. Hans Dona, Dhr. Hans Cox, Dhr. Drs. Rico Niesten, Dhr. Bert van der Els en Mevr. Lonneke Wijnhoven.

Voor meer informatie:

Hans Cox, voorzitter Vrienden van de Verkadefabriek
hans.cox@home.nl

Jan van der Putten, directeur Verkadefabriek
janvanderputten@verkadefabriek.nl

 

DE VRIENDEN VAN DE VERKADEFABRIEK:

Van Iersel Luchtman advocaten
Canon
Hermes regionaal business netwerk

Jupiler
Schoongewoon
Heijmans
Charles River

Dekkers van Gerwen drukkerij
Rabobank
Kobussen & Partners psychologenpraktijk
Has Hogeschool
CINOP
Enexis
Van den Udenhout
Boekhandel Adr. Heinen
HEVO

Koning Willem I College
COFFR

Dekkers van GerwenHAS HogeschoolHeijmansSchoongewoonRabobankKobussen & PartnersJupilerEnexisVan den UdenhoutHEVOVan Iersel Luchtman advocatenKoning Willem 1COFFRBoekhandel Adr. HeinenCanonHermesCINOP

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!