Vrienden van de Verkadefabriek

We zijn blij met onze Vrienden van de Verkadefabriek. 

Stuk voor stuk bedrijven die betrokken willen zijn bij de Verkadefabriek en zich voor een stukje mee verantwoordelijk hebben gemaakt voor onze grootstedelijke kunst en cultuur. Ze ondersteunen ons financieel, maar vooral ook met raad en daad. Er kan dan ook met recht gesproken worden van partners.

Vrienden kunnen gebruik maken van het netwerk van de Verkadefabriek, bezoeken, al of niet met relaties, onze activiteiten, worden door ons geattendeerd op bijzondere voorstellingen, maken gebruik van onze ruimtes en onze ervaring in het organiseren van evenementen. Er is veel mogelijk, als je elkaars ondernemerschap begrijpt.

Het is dan ook niet voor niets dat het aantal Vrienden groeit. De afgelopen jaren zijn al veel bedrijven toegetreden tot de Vrienden van de Verkadefabriek.

De Stichting Vrienden van de Verkadefabriek ondersteunt de Verkadefabriek in haar streven naar meer cultureel ondernemerschap en draagt bij aan de kwaliteit en de bereikbaarheid van de activiteiten hier. De Stichting Vrienden van de Verkadefabriek is een ANBI stichting.

Het bestuur van de Stichting bestaat uit Dhr. Drs. Rico Niesten (voorzitter), Mevr. Heleen Herbert, Dhr. Marc Bozon en Dhr. Bert van der Els.

Voor meer informatie:

Hans Cox, werving Vrienden van de Verkadefabriek
hans.cox@home.nl

Jan van der Putten, directeur Verkadefabriek
janvanderputten@verkadefabriek.nl

 

DE VRIENDEN VAN DE VERKADEFABRIEK:

Van Iersel Luchtman advocaten
Canon
Hermes regionaal business netwerk

Jupiler
Schoongewoon
Heijmans
Charles River

Rabobank
BehaviorChange
Has Hogeschool
CINOP
Enexis
Van den Udenhout
Boekhandel Adr. Heinen
HEVO

Koning Willem I College
COFFR

HAS HogeschoolHeijmansSchoongewoonRabobankBehavior ChangeJupilerEnexisVan den UdenhoutHEVOVan Iersel Luchtman advocatenKoning Willem 1COFFRCharles RiverBoekhandel Adr. HeinenCanonHermesCINOP

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!