Jaarkaart

Jaarkaart

Zie echt álles wat je wilt

Met de Jaarkaart heb je alle voordelen van het Supporterschap. Daarnaast bezoek je vanaf het aanschafmoment een jaar lang onbeperkt alle activiteiten van de Verkadefabriek: theater, muziek, dans, cabaret, film en kindervoorstellingen. Ideaal voor wie niks wil missen en alles wil proberen!

ALLE VOORDELEN OP EEN RIJ

  • onbeperkt naar theater, muziek, dans, film, cabaret en kindervoorstellingen
  • achtergronden, aanbiedingen en tips in je mail
  • voorrang bij start kaartverkoop voor het nieuwe seizoen
  • je steunt de Verkadefabriek en stimuleert de kunst en cultuur in de stad

GOED OM TE WETEN
Je kunt gedurende het hele seizoen een Jaarkaart aanschaffen. Zo'n alles-in-één-kortingskaart kost €28,50 per maand of €325 per jaar en is een jaar lang geldig. Met een Jaarkaart kun je vanaf één maand voor de voorstelling of film je kaartje online of aan de kassa bestellen. Je hebt toegang tot het volledige programma, met uitzondering van voorstellingen van derden (zoals o.a. Blue Room Sessions) en cursussen. Voor specials met eten en/of drinken is het programma gratis, je betaalt dan alleen voor de drank en/of maaltijd. In de voorverkoop krijg je de vaste Supporterkorting. 

REKEN IN 1 KEER AF OF BETAAL MAANDELIJKS 
Bestel je jaarkaart online voor € 325. Wil je maandelijks betalen, dan betaal je €28,50 per maand (minimaal 12 maanden), via automatische incasso. Kom hiervoor even langs bij de kassa, dan maken we het voor je in orde.

DE JAARKAART IS GEEN FYSIEKE PAS
Geen plastic pasjes meer, maar nog wél de Supportervoordelen. Om kaarten met korting te bestellen (of -vanaf een maand voor de voorstelling of film- kaarten voor niks), voer je nadat je bent ingelogd jouw unieke Supportercode in. Je kaartje komt in de Ticketmatic app te staan, die je hier kunt downloaden (voor Iphone) of hier (voor Android/alle andere telefoons). Je tickets worden vanzelf zichtbaar in de app. Je hoeft je tickets dus niet te printen, want we scannen jouw ticket vanuit de app op je telefoon.

Bestel nu je Jaarkaart