Informatie Verkadefabriek
Boschdijkstraat 45
5211 VD 's-Hertogenbosch
Kassa: 073 681 81 60
Kantoor: 073 681 81 50 info@verkadefabriek.nl

Jaarkaart

Zie echt álles wat je wilt

Met de Jaarkaart heb je alle voordelen van het Supporterschap. Daarnaast bezoek je vanaf het aanschafmoment een jaar lang onbeperkt alle activiteiten van de Verkadefabriek: theater, muziek, dans, cabaret, film en kindervoorstellingen. Ideaal voor wie niks wil missen en alles wil proberen!

ALLE VOORDELEN OP EEN RIJ

  • onbeperkt naar theater, muziek, dans, film, cabaret en kindervoorstellingen
  • in het restaurant, bij geselecteerde gerechten: €1 korting
  • achtergronden, aanbiedingen en tips in je mail
  • voorrang bij start kaartverkoop voor het nieuwe seizoen
  • je steunt de Verkadefabriek en stimuleert de kunst en cultuur in de stad

GOED OM TE WETEN
Je kunt gedurende het hele seizoen een Jaarkaart aanschaffen. Zo'n alles-in-één-kortingskaart kost €25,75 per maand of €295 per jaar en is een jaar lang geldig. Met een Jaarkaart kun je vanaf één maand voor de voorstelling of film je kaartje online of aan de kassa bestellen. Je hebt toegang tot het volledige programma, met uitzondering van voorstellingen van derden en cursussen. Voor specials met eten en/of drinken is het programma gratis, je betaalt dan alleen voor de drank en/of maaltijd. In de voorverkoop en in het restaurant krijg je de vaste Supporterkorting. 

DE JAARKAART IS GEEN FYSIEKE PAS
Geen plastic pasjes meer, maar nog wél de Supportervoordelen. Om kaarten met korting te bestellen (of -vanaf een maand voor de voorstelling of ilm- kaarten voor niks), voer je nadat je bent ingelogd jouw unieke Supportercode in. Je kaartje komt in de Ticketmatic app te staan, die je hier kunt downloaden (voor Iphone) of hier (voor Android/alle andere telefoons). Je tickets worden vanzelf zichtbaar in de app. Je hoeft je tickets dus niet te printen, want we scannen jouw ticket vanuit de app op je telefoon.

Bestel nu je Jaarkaart