Informatie Verkadefabriek
Boschdijkstraat 45
5211 VD 's-Hertogenbosch
Kassa: 073 681 81 60
Kantoor: 073 681 81 50 info@verkadefabriek.nl

Theaterpas

Een seizoen lang onbeperkt
naar dans en theater

Houd je van theater en dans? Dan is dit iets voor jou. Met de Supporter Theaterpas heb je alle voordelen van het Supporterschap. Daarnaast geniet je met je Theaterpas vanaf 1 september een heel seizoen lang van alle theater- en dansvoorstellingen in de Verkadefabriek. Zo zie je huismakers, vaste bespelers en nieuwe namen. Allemaal, als je wilt! 

ALLE VOORDELEN OP EEN RIJ

  • onbeperkt naar theater en dans
  • muziek en cabaret: €2 korting
  • film: €1 korting
  • kindervoorstellingen: €1,50 korting
  • in het restaurant, bij geselecteerde gerechten: €1 korting
  • achtergronden, aanbiedingen en tips in je mail
  • voorrang bij start kaartverkoop voor het nieuwe seizoen
  • je steunt de Verkadefabriek en stimuleert de kunst en cultuur in de stad

GOED OM TE WETEN
Een Theaterpas kost €133 en is een seizoen lang geldig, van september tot en met juni. Met een Theaterpas kun je vanaf één maand voor de voorstelling je kaartje online of aan de kassa bestellen. Je hebt toegang tot het volledige programma, met uitzondering van voorstellingen van derden en cursussen. Voor specials met eten en/of drinken is het programma gratis, je betaalt dan alleen voor de drank en/of maaltijd. In de voorverkoop en in het restaurant krijg je de vaste Supporterkorting. 

DE THEATERPAS IS GEEN FYSIEKE PAS
Geen plastic pasjes meer, maar nog wél de Supportervoordelen. Om kaarten met korting (of -vanaf een maand voor de voorstelling- kaarten voor niks) te bestellen, voer je nadat je bent ingelogd jouw unieke Supportercode in. Je kaartje komt in de Ticketmatic app te staan, die je hier kunt downloaden (voor Iphone) of hier (voor Android/alle andere telefoons). Je tickets worden vanzelf zichtbaar in de app. Je hoeft je tickets dus niet te printen, want we scannen jouw ticket vanuit de app op je telefoon.

Bestel nu je Supporter Theaterpas