Informatie Verkadefabriek
Boschdijkstraat 45
5211 VD 's-Hertogenbosch
Kassa: 073 681 81 60
Kantoor: 073 681 81 50 info@verkadefabriek.nl

Teamhoofd bediening

Kom ons horecateam versterken!

Het drukbezochte café-restaurant is elke dag vanaf 11.00 uur open en is het kloppende hart van de Verkadefabriek. Voor koffie, eten, krantje lezen, kijken en bekeken worden. Drinken met vrienden of vriendinnen, voor of na een voorstelling, film of zomaar. Vroeg, laat of snel tussendoor, voor een zakelijke afspraak of een date. Om af te spreken en door te zakken, te ontmoeten en mee te maken. Alles en iedereen komt hier samen. Nu jij nog!

Tijd voor een nieuwe stap in je horecacarrière? Een serieuze functie met meer verantwoordelijkheden? Een nieuwe impuls in een unieke en levendige omgeving? Kom werken bij de Verkadefabriek.

Wij zijn op zoek naar een TEAMHOOFD BEDIENING/TEAMHOOFD (24-32 uur p/w)

Natuurlijk, er zijn vast genoeg plekken waar jij als ervaren horecadier aan de slag kunt. Maar er is geen plek zoals de Verkadefabriek. Hier werkt dag in dag uit een groot team van leuke mensen, sommigen net zo lekker eigenwijs en kunstzinnig als ons programma. Met deze club fanatiekelingen verzorgen we alle horeca-activiteiten in de Verkadefabriek: van het grand-café en het restaurant tot unieke evenementen op bijzondere locaties in het gebouw. Wel eens een diner op een dakterras verzorgd? Of een borrel bij een buitenfilm? Hier gebeurt het. En: we investeren graag in je, want eenmaal lid van de Verkadefamilie hebben we je het liefst zo lang mogelijk bij ons.

Jouw toekomstige werk:
Je belangrijkste taak? Het ‘on the job’ aansturen van de bedieningsbrigade. Schakelen tussen drukke en minder drukke momenten, leidinggeven en je medewerkers motiveren nét dat ene stapje extra te zetten. Het team ziet jou als een prettige, ervaren leidinggevende met gastvrijheid hoog in het vaandel.

Jouw kwaliteiten:
• Je hebt aantoonbaar leidinggevende capaciteiten
• Je hebt een gastgerichte mentaliteit
• Je weet het beste uit je medewerkers naar boven te halen
• Je bent vakbekwaam in zowel bar- als restaurantwerkzaamheden
• Je bent een gedreven persoonlijkheid en teamspeler
• Je bent in het bezit van Sociale Hygiëne en BHV of bereid deze (op kosten van de
Verkadefabriek) te behalen.

Denk je: dit ben ik, dit kan ik, dit wil ik? Deel je enthousiasme dan vooral met ons, want we zoeken iemand precies zoals jij. Stuur je CV en motivatie naar Anneke Lemmers, manager horeca, annekelemmers@horecaverkadefabriek.nl o.v.v. vacature eerste medewerker bediening/teamhoofd.

De salarisindicatie is conform de horeca CAO binnen functiegroep 5.

Acquisitie n.a.v. deze advertenties wordt niet op prijs gesteld.