Teamhoofd bediening

Teamhoofd bediening

Ooit een koekjesfabriek… Nu dé culturele ontmoetingsplek van Den Bosch. In de Verkadefabriek komt het goede samen: kunst & cultuur en…. eten & drinken. Werk je in de horeca en ben je klaar om meer verantwoordelijkheden op je te nemen? Of heb je al veel ervaring maar wil je jouw loopbaan een nieuwe draai geven door te werken in een unieke informele omgeving? Kom dan werken in de Verkadefabriek! 

Het drukbezochte café-restaurant is elke dag vanaf 11.00 uur open en is het kloppende hart van de Verkadefabriek. Voor of na een film of voorstelling kun je terecht voor een kopje koffie of een hapje eten. Eind februari 2023 is de nieuwe ruim opgezette keuken geopend en met ons nieuwe foodconcept bieden we onze bezoekers een fijne culinaire ervaring.

Wij zijn op zoek naar een TEAMHOOFD BEDIENING m/v/x (32-36 uur p/w)

Je belangrijkste taak? Het ‘on the job’ aansturen van de bedieningsmedewerkers. Schakelen tussen drukke en minder drukke momenten, leidinggeven en je medewerkers motiveren nét dat ene stapje extra te zetten. Het team ziet jou als een prettige, ervaren leidinggevende met gastvrijheid hoog in het vaandel.

Jouw kwaliteiten

 • Je hebt aantoonbaar leidinggevende capaciteiten
 • Je hebt een gastgerichte mentaliteit
 • Je weet het beste uit je medewerkers naar boven te halen
 • Je bent vakbekwaam in zowel bar- als restaurantwerkzaamheden
 • Je bent een gedreven persoonlijkheid en teamspeler
 • Je bent in het bezit van Sociale Hygiëne en BHV of bereid deze (op kosten van de Verkadefabriek) te behalen.

Dit bieden wij

 • De mogelijkheid om 32 of 36 uur te werken, jij kiest! 
 • Salaris conform de norm van Koninklijke Horeca Nederland in functiegroep 5, minimaal €2.000 tot maximaal €2.500 op basis van 38 uur. Je wordt ingedeeld op basis van je ervaring. En je deelt uiteraard mee in de fooienpot.
 • Dynamische werkomgeving door wisselende activiteiten en zakelijke verhuringen.
 • Energiek en gezellig team van ongeveer 50 horeca toppers. Waarbij jij een verbindende rol hebt.
 • Ontwikkelmogelijkheden: wij vinden het belangrijk om in jou te investeren.
 • Roosters worden in overleg gemaakt en we denken graag mee met jouw voorkeuren voor een (vaste) roostervrije dag. Je bent in de avonden en weekenden beschikbaar.
   

Is deze baan je op het lijf geschreven en heb je er nú al zin in? Deel je enthousiasme dan vandaag nog met ons, want we zoeken op korte termijn iemand precies zoals jij. Stuur een korte mail met CV en motivatie naar info@horecaverkadefabriek.nl onder vermelding van ‘Vacature Teamhoofd Bediening’. Wil je graag meer informatie? Neem dan telefonisch contact op met Anneke Lemmers (Manager Horeca) via 073-6811877.

De Verkadefabriek wil een diverse en inclusieve organisatie zijn, waar iedereen zich thuis voelt. Divers samengestelde teams waar iedereen ertoe doet, maken ons effectiever, creatiever en zorgen voor betere dienstverlening. Daarnaast vinden we het belangrijk een afspiegeling te zijn van de samenleving. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de kandidaat die de diversiteit binnen het team versterkt.


Acquisitie n.a.v. deze advertenties wordt niet op prijs gesteld.