Vacature: theatertechnicus (m/v/x)

Vacature: theatertechnicus (m/v/x)

28,8 uur

met specialisme geluid
Vacature: theatertechnicus (m/v/x)

Vacature: theatertechnicus (m/v/x)

28,8 uur

met specialisme geluid
Vacature: theatertechnicus (m/v/x)

Vacature: theatertechnicus (m/v/x)

28,8 uur

met specialisme geluid

Theater, cabaret, muziek, film en eten en drinken. Festivals, kinderactiviteiten, debatten, presentaties. In de Verkadefabriek is altijd wat te doen. De Verkadefabriek is elke dag open, voor iedereen. Wil jij je loopbaan een frisse draai geven door te werken in deze creatieve en kunstzinnige omgeving? Dan ligt er in de Verkadefabriek een mooie kans voor je!

We zijn per direct op zoek naar een Theatertechnicus met specialisme geluid m/v/x (28,8 uur)

Is er niks liever wat jij doet dan het bouwen van de mooiste, de meest prikkelende en de meest uitdagende voorstellingen? Zie jij in een lege ruimte niks anders dan oneindige mogelijkheden? Zijn jouw oren je meest waardevolle gereedschappen en kun je die spitsen om de mooiste live geluidsmixen te maken? Lees even verder, volgens mij hebben we iets heel moois voor jou in petto.

Hoe gaat jouw 'typische' week eruitzien?
- Je bouwt, draait en breekt een voorstelling in de Grote Zaal
- Je mixt een band in de Clubzaal voor Jazz Factory en Blue Room Sessions
- Je overlegt met (huis)gezelschappen en collega's over een aankomend festival in de Verkadefabriek en geeft hierbij advies op gebied van jouw specialisme.
- Je doet onderzoek naar verbeteringen op het gebied van geluids- en zendertechniek en adviseert in de aanschaf van dergelijk materieel.
- Je mixt het geluid voor een livestream in de Kleine Zaal.

De Verkadefabriek is een veelzijdige en creatieve organisatie met 3 (vlakke-vloer) theaterzalen, 1 Clubzaal, 5 filmzalen, een AV-werkplaats en een restaurant. 7 dagen in de week kun je hier terecht voor de lekkerste maaltijden, de mooiste films en de meest uitdagende voorstellingen. Als theatertechnicus word je onderdeel van een fijne ploeg technici, elk met hun eigen specialisme en stuk voor stuk bereid om te helpen.

Ben jij:
- Een natuurlijke samenwerker?
- Een kei in communiceren?
- Kwaliteitsgericht?
- Klantgericht naar bezoekers en artiesten?

Voor een uitgebreid functieprofiel, zie bijlage.

Dit bieden wij jou:
Bij de Verkadefabriek is geen dag hetzelfde. Er vinden aan de lopende band activiteiten plaats. Je komt te werken in een dynamische functie in een levendige organisatie met grote bezoekersaantallen en een groot, nieuw team collega’s. Het salaris is conform de CAO Nederlandse Podia binnen functieniveau 5 minimaal € 2.230 en maximaal € 3.125 bij een fulltime dienstverband.

Zin in deze uitdagende baan?  
Stuur dan jouw CV en motivatie waarin je aangeeft waarom deze baan bij je past en andersom. Stuur je reactie naar thijsschnater@verkadefabriek.nl o.v.v. Theatertechnicus. 
We streven ernaar om in de week van 9 oktober een selectie te maken en in de week van 16 oktober de gesprekken te voeren.

Heb je nog vragen, neem dan contact op met Thijs Schnater (teamhoofd Techniek) 073-6818176.
 


De Verkadefabriek wil een diverse en inclusieve organisatie zijn, waar iedereen zich thuis voelt. Divers samengestelde teams waar iedereen ertoe doet, maken ons effectiever, creatiever en zorgen voor betere dienstverlening. Daarnaast vinden we het belangrijk een afspiegeling te zijn van de samenleving. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de kandidaat die de diversiteit binnen het team versterkt.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.