Informatie Verkadefabriek
Boschdijkstraat 45
5211 VD 's-Hertogenbosch
Kassa: 073 681 81 60
Kantoor: 073 681 81 50 info@verkadefabriek.nl

Theatertechnicus gezocht

Theatertechnicus gezocht

Theater, cabaret, muziek, film en eten en drinken. Festivals, kinderactiviteiten, debatten, presentaties. In de Verkadefabriek is altijd wat te doen. De Verkadefabriek is elke dag open, voor iedereen.

We zijn op zoek naar een THEATERTECHNICUS (0,8 fte) met specialisme geluid.

Doe jij niets liever dan het opbouwen van de mooiste, meest prikkelende en uitdagende voorstellingen? Zie jij in lege ruimtes oneindige mogelijkheden? Zijn jouw oren je meest waardevolle gereedschap en kun je die spitsen om de mooiste live geluidsmixen te maken? Ja? Dan is deze baan iets voor jou!

Hoe ziet jouw typische werkweek eruit?
Je bouwt, draait en breekt een voorstelling in de Grote Zaal. Je mixt een band in de Clubzaal voor de Jazz Factory of Blue Room Sessions. Je overlegt met huigezelschappen en collega’s over een aankomend festival in de Verkadefabriek en geeft hierbij advies op het gebied van jouw specialisme. Je doet onderzoek naar verbeteringen op het gebied van geluids- en zendertechniek en adviseert in de aanschaf van dergelijk materieel. Je mixt het geluid voor een livestream in de Kleine Zaal.

Jouw kwaliteiten:

  • Je bent van nature een samenwerker
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden
  • Je bent kwaliteitsgericht
  • Je bent klantgericht zowel naar bezoekers als artiesten

Als technicus bij de Verkadefabriek is geen dag hetzelfde. Er vinden aan de lopende band activiteiten plaats in onze drie theaterzalen, vijf filmzalen, Clubzaal, de AV-werkplaats en het restaurant. Als theatertechnicus ben je onderdeel van een fijne ploeg technici, elk met hun eigen specialisme. Het salaris in deze functie is conform de CAO Nederlandse Podia binnen functieniveau 5.

Zin in deze mooie baan? Stuur vóór 8 mei 2022 je CV en motivatie naar sollicitaties@verkadefabriek.nl. De eerste ronde sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdag 12 mei 2022. De tweede gesprekken vinden plaats op 19 mei 2022. Neem voor meer informatie over deze functie contact op met Thijs Schnater (teamhoofd techniek) 073 681 81 76.

De Verkadefabriek wil een diverse en inclusieve organisatie zijn, waar iedereen zich thuis voelt. Divers samengestelde teams waar iedereen ertoe doet, maken ons effectiever, creatiever en zorgen voor betere dienstverlening. Daarnaast vinden we het belangrijk een afspiegeling te zijn van de samenleving.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.