8487

Manager ICT en Gebouw

Theater, cabaret, muziek, film en eten en drinken. Festivals, kinderactiviteiten, debatten, presentaties. In de Verkadefabriek is altijd wat te doen. De Verkadefabriek is elke dag open, voor iedereen. Wil jij je loopbaan een frisse draai geven door te werken in deze creatieve en kunstzinnige omgeving? Dan ligt er in de Verkadefabriek een mooie kans voor je.

We zoeken een Manager ICT en Gebouw (m/v/x) - parttime, circa 3 dagen

In een dynamische en levendige organisatie als de Verkadefabriek bezoeken jaarlijks 300.000 mensen een van de 6.000 film- of theatervoorstellingen en activiteiten in ons prachtige historische gebouw en weten meer dan 600.000 bezoekers ons ook online te vinden. Als Manager ICT en Gebouw zorg je dat de organisatie in staat is de bezoekers een geweldige ervaring te bieden.

Jouw toekomstige werk
Je geeft leiding aan de afdeling ICT en Gebouw, waar een zes-tal mensen werken, je bent aanspreekpunt voor hard- en softwareleveranciers, voert het functioneel beheer van applicaties (Microsoft 365, Exact Online, Yesplan, TicketMatic MaccsBox, BrightAuthor, BCS-Polaris, Elocus, e.a.), bent verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van hardware en netwerk – de uitvoering daarvan wordt uitbesteed aan een externe leverancier.

Je bewaakt de kwaliteit van het gebouw en de installaties, de beveiliging, onderhoud en verbouwingen. Je maakt afspraken met onze vaste huurders en onderhoudt contact over huisvestingszaken. Ook de energietransitie en onze duurzaamheidsagenda behoren tot je portefeuille.

Je bent verantwoordelijk voor het budget van de afdeling, geeft leiding aan het team, waaronder de Coördinator Technische Dienst. Je bent aanspreekpunt voor alles wat met ICT en gebouw te maken heeft, je organiseert support en trainingen, je bent privacy-officer.

Dit ben jij
Je houdt ervan als alles op rolletjes loopt en mensen hun werk soepel kunnen doen. Je begrijpt dat een historisch gebouw veel aandacht vraagt en dat in een creatieve en informele omgeving goede dienstverlening belangrijk is. Je houdt ervan om met verschillende partijen samen te werken. Je draagt graag bij aan een actieve en positieve werksfeer.

Je werkt gestructureerd en planmatig, maar kan ook improviseren als dat nodig is. Je hebt technisch inzicht, bent analytisch en leergierig, je hebt ervaring in het aansturen en coachen van een team en van je leveranciers.

Voor een uitgebreid functieprofiel, klik hier.

Dit bieden wij
Je komt te werken in een dynamische functie in een levendige organisatie met veel nieuwe collega’s en grote bezoekersaantallen. Het salaris volgt de CAO Nederlandse Podia en ligt tussen de € 3.000 en € 4.600 bij een fulltime dienstverband (36 uur).

Zin in deze mooie baan?  Stuur dan je CV en motivatie waarin je aangeeft waarom deze baan bij je past en andersom. Dit kan per brief maar het mag ook per video- of audioboodschap (max 3 minuten, per WeTransfer). Stuur je reactie naar sollicitaties@verkadefabriek.nl o.v.v. Manager ICT en Gebouw.

We hebben veel reacties op de vacature ontvangen en zijn druk bezig met het voeren van sollicitatiegesprekken. We verwachten dat hier een match tussen gaat zitten. Maar mocht jij er echt van overtuigd zijn dat deze baan helemaal bij je past en je de juiste competenties en ervaringen hebt, dan kan je nog reageren op de vacature totdat de vacature definitief gesloten is!

Heb je vragen, neem dan contact op met Eerde Hovinga (interimmanager): 06 22 789 761.


De Verkadefabriek wil een diverse en inclusieve organisatie zijn, waar iedereen zich thuis voelt. Divers samengestelde teams waar iedereen ertoe doet, maken ons effectiever, creatiever en zorgen voor betere dienstverlening. Daarnaast vinden we het belangrijk een afspiegeling te zijn van de samenleving.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.