Informatie Verkadefabriek
Boschdijkstraat 45
5211 VD 's-Hertogenbosch
Kassa: 073 681 81 60
Kantoor: 073 681 81 50 info@verkadefabriek.nl

Medewerker personeelszaken gezocht

Medewerker personeelszaken gezocht

Theater, cabaret, muziek, film en eten en drinken. Festivals, kinderactiviteiten, debatten, presentaties. In de Verkadefabriek is altijd wat te doen. De Verkadefabriek is elke dag open, voor iedereen.

We zijn op zoek naar een MEDEWERKER PERSONEELSZAKEN (m/v/x/) (18-25 uur).

Ben jij diegene die houdt van afwisseling en werken in een dynamische omgeving?
Als medewerker personeelszaken ben je de rechterhand van de adjunct-directeur en de horecamanager. In totaal werken er zo'n 125 mensen in de Verkadefabriek, waarvan 50 enthousiaste vrijwilligers.

Je werkdag is elke dag anders. Zo houd je je bezig met het uitvoeren van ondersteunende en administratieve taken op het terrein van personeels-, salaris- en arbobeleid. Je voert werkzaamheden uit met betrekking tot werving en selectie, in- en uitdiensttreding en ziekteverzuim. Levert rapportages aan de directie en verzorgt de informatievoorziening naar medewerkers, vrijwilligers en (externe) instanties. Er is ruimte om mee te denken, te sparren en nieuwe ideeën aan te dragen.

Onze focus voor de komende tijd ligt op het bevorderen van diversiteit, de implementatie van een nieuwe beoordelingssystematiek en het automatiseren en digitaliseren van het hele HR-proces. Jouw ideeën en ervaring hierin zijn meer dan welkom.

Dit ben jij:
We zoeken een fijne collega die ondersteuning biedt op het gebied van personeelszaken voor zowel de Verkadefabriek (stichting) als de horeca (Koekjesfabriek BV).
Je werkt gestructureerd en je zorgt dat je overzicht houdt in een omgeving met veel adhoc werkzaamheden. Je bent integer en klantgericht.

Je neemt de volgende bagage mee:

  • Een afgeronde HRM-opleiding op MBO+ niveau;
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden;
  • Je bent zelfstandig, accuraat en proactief;
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift
  • Daarnaast ben je bij voorkeur woonachtig in de omgeving van 's-Hertogenbosch

Dit bieden wij jou:
Een uitdagende werkplek in een unieke, dynamische organisatie; een afwisselende functie in een oude koekjesfabriek met aan de lopende band uiteenlopende activiteiten en grote bezoekersaantallen. Je krijgt een mederwerkerspas zodat jij gratis voorstellingen en films kunt bezoeken. Het salaris is conform CAO Nederlandse Podia binnen functieniveau 5.

Zin in deze mooie baan? Sollicitaties - korte motivatie waaorm je deze functie bij de Verkadefabriek zou willen vervullen en cv - kun je tot 26 juni 2022 sturen naar sollicitaties@verkadefabriek.nl o.v.v. medewerker personeelszaken. We laten je uiterlijk 27 juni 2022 weten of je uitnodigen voor een gesprek. De gesprekken staan gepland voor donderdag 30 juni 2022.

Kijk voor uitgebreid functieprofiel hier.

Heb je nog vragen, neem dan contact op met Eef van Rooij (adjunct-directeur): 073 681 81 74.

De Verkadefabriek wil een diverse en inclusieve organisatie zijn, waar iedereen zich thuis voelt. Divers samengestelde teams waar iedereen ertoe doet, maken ons effectiever, creatiever en zorgen voor betere dienstverlening. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de kandidaat die de diversiteit binnen het team versterkt.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.