We hebben de ruimte
Congres, symposium, presentatie, vergadering of brainstorm?

We hebben de ruimte

Congres, symposium, presentatie, vergadering of brainstorm?

Op zoek naar een inspirerende locatie voor je congres, symposium, presentatie, vergadering of brainstorm? Of heb je plannen voor een culturele activiteit? Een voorstelling, concert, filmvertoning of debat? In de Verkadefabriek hebben we de ruimte. Voor grote en kleine gezelschappen. Overdag, ’s avonds, doordeweeks, in het weekend. Met of zonder horeca. Samen zorgen we voor een ontspannen evenement en contente gasten.

Twee theaterzalen, vijf filmzalen, de sfeervolle Clubzaal, de Serre, de Foyer en de Expeditie - allemaal op de begane grond, toegankelijk en overzichtelijk. En sinds 2019 ook beschikbaar: de Villa. Allemaal centraal gelegen en goed bereikbaar, met volop parkeerplaatsen en vlakbij het station.

Techniek, horeca, kennis, ervaring
We hebben vrijwel alles in huis: techniek, horeca, kennis, ervaring. Denken met je mee over de beste aanpak en uitvoering, leveren maatwerk. Zodat het precies past bij jouw activiteit.

Op de verschillende pagina's krijg je een indruk van de ruimten en mogelijkheden. Wil je meer weten? Vul dan hier je gegevens in, dan nemen we snel contact met je op.

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!