Filmzalen
Vijf verschillende zalen met elk een eigen karakter

Filmzalen

Vijf verschillende zalen met elk een eigen karakter

Wij hebben vijf verschillende filmzalen die zich uitstekend lenen voor zakelijke bijeenkomsten. Iedere zaal heeft een eigen stijl die is doorgevoerd tot in de details. Bekijk hieronder welke sfeer en mogelijkheden het best passen bij jouw bijeenkomst. Alle filmzalen beschikken over een beamer met (natuurlijk) een groot scherm en een goede geluidsinstallatie.

Geschiktheid
In iedere filmzaal kun je terecht voor het organiseren van een:

  • Debat of discussiebijeenkomst
  • Seminar
  • Presentatie / lezing
  • Conferentie / congres
  • Filmvertoning of voorstelling

Filmzaal 1
Filmzaal 1 is veel meer dan een filmzaal. Door het podium is het namelijk ook een congreszaal. Of een presentatiezaal of muziekzaal. Met een vaste tribune van 150 zitplaatsen, een gigantisch filmdoek en alle technische faciliteiten. Bovendien is deze zaal handig gelegen aan de Serre.

  

Klik op de foto's voor een grotere versie.


Filmzaal 2
"Ah, de Verkade-koekjes", horen we geregeld als bezoekers de sfeervolle Filmzaal 2 betreden. Komt natuurlijk door de unieke wandbeschildering met het authentieke Verkade-logo en het credo 'Wij handhaven kwaliteit'. Filmzaal 2 heeft een vaste, oplopende tribune met 77 zitplaatsen.

    

Klik op de foto's voor een grotere versie.


Filmzaal 3
Voor Filmzaal 3 liet ontwerpsters Saskia van der Linden zich inspireren door de pompeuze filmzalen van de jaren 20. Sierlijke pauwen en palmtakken geven deze mooie, intieme zaal een authentieke sfeer. Ideaal voor kleinere bijeenkomsten. Met 55 gerieflijke zitplaatsen en ook hier natuurlijk alle technische faciliteiten.

  

Klik op de foto's voor een grotere versie.


Filmzaal 4
Heb je het graag wat informeler? Richt je de ruimte liever anders in? Kan allemaal in Filmzaal 4. Hier geen tribune met vaste zitplaatsen, maar comfortabele bankstellen voor maximaal 45 personen. Die banken kun je plaatsen zoals jij het wilt. Filmzaal 4 heeft bovendien een groot raam en dus daglicht. En het is, met buur Filmzaal 5, gelegen aan de Foyer. Handig, als je meerdere zalen en horecafaciliteiten nodig hebt. Je krijgt daarnaast korting op de zaalhuur van de Foyer als je deze huurt in combinatie met filmzaal 4 of 5.

    

Klik op de foto's voor een grotere versie.


Filmzaal 5
Filmzaal 5 is een lekker ruim, hoog zaaltje met 55 zitplaatsen op een vaste tribune. Filmzaal is, met Filmzaal 4, gelegen aan de Foyer. Handig, als je meerdere zalen en horecafaciliteiten nodig hebt. Je krijgt daarnaast korting op de zaalhuur van de Foyer als je deze huurt in combinatie met filmzaal 4 of 5.

  

Klik op de foto's voor een grotere versie.

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!