Informatie Verkadefabriek
Boschdijkstraat 45
5211 VD 's-Hertogenbosch
Kassa: 073 681 81 60
Kantoor: 073 681 81 50 info@verkadefabriek.nl

Zin in Zo'ndag

Zin in Zo'ndag

Een zondag voor de hele familie

Herfst, winter, lente en zomer in de Verkadefabriek!

Dé familiezondag in de Verkadefabriek.

We vieren het seizoen van het moment, we vieren de winter! Kom zondag 12 december naar de Verkadefabriek en feest met ons mee. Het is hier lekker warm, altijd droog en er is voor iedereen wat te doen: kom naar Lampje (8+) een woest muzikaal avontuur, schuif met de hele fam aan bij het familiefilmontbijt en zie de film Dragon Girl (6+), ga voor het eerst naar de bioscoop tijdens Peuterpret (2+), kom spelen, maken en verwonderen bij Wortelen in de Winter of plof neer bij de nieuwste en mooiste kinderfilms voor jong en oud!

 24 oktober | 12 december | 18 april | 15 mei

 

Dit gaan we zo 12 dec allemaal doen!

FAMILIEFILMONTBIJT

Zin in een croissantje, eitje, lekkere tosti of pannekoek? Op zondag 12 december vanaf 10:30 uur kun je terecht in het restaurant voor het familieontbijt. Dat is eigenlijk het filmontbijt, maar dan voor de hele familie. Na het ontbijt kun je lekker uitbuiken bij Dragon Girl.

uitverkocht
FAMILIEFILMONTBIJT

WORTELEN IN DE WINTER (gratis)


Illustratie: Rachel Zweije

Gratis en voor alle leeftijden!

Laat je tijdens Wortelen in de Winter meenemen door de seizoenen. Kom spelen, maken en verwonderen!

Speciaal voor Zin in Zo'ndag komt BLAUW GRAS naar de Verkadefabriek om het seizoen met ons te vieren. Ontmoet een familie en kijk naar de kleine wintervoorstelling van papier. Hoor je dat knisperende geluid? Dat is het warme vuurtje. We maken ons op voor een winterslaap en knippen zelf thee. Ook nemen we een inkijkje in de wereld van honing. Wist je dat de bijen die op het dak van de Verkadefabriek maken? 

De voorstelling van BLAUW GRAS is gratis! Loop gezellig binnen in de Kleine Zaal tussen 12.00 en 16.00 uur.

PEUTERPRET 2+

Peuterpret is dè kennismaking met film in een filmhuis voor kinderen van 2 tot 5 jaar. Het licht in de zaal blijft een beetje aan en kinderen kunnen gerust even staan of een rondje rennen. Na afloop van de film drinken we een glaasje ranja samen en knutselen we in thema van de film. Deze keer in Peuterpret: Shooom's Avontuur. Een korte film over een sneeuwuiltje en haar ei-broertje. 

Na afloop van de film (duur 27 minuten) versieren we met verf een piepklein vogelhuisje. 

Laatste kaartjes!
PEUTERPRET 2+

Theater | Lampje (8+)

Lampje, naar het succesvolle jeugdboek (winnaar van de Gouden Griffel) van Annet Schaap, is een beeldende vertelling met een poëtisch uitzicht op zee, woeste drinkmuziek en droevige verlangliedjes. Met liedjes van Djurre de Haan (AWKWARD i).

"Lampje is zó levensecht dat het lijkt alsof ze uit het boek tevoorschijn is gesprongen. Actrice Rosa van Leeuwen is de ster van de voorstelling" - Trouw

"De liedjes die Djurre de Haan live in de voorstelling vertolkt, ademen de dromerige, stormachtige sfeer van het moderne sprookje." - De Volkskrant

uitverkocht