Informatie Verkadefabriek
Boschdijkstraat 45
5211 VD 's-Hertogenbosch
Kassa: 073 681 81 60
Kantoor: 073 681 81 50 info@verkadefabriek.nl

Zin in Zo'ndag

Een zondag voor de hele familie

Herfst, winter, lente en zomer in de Verkadefabriek!

Dé familiezondag in de Verkadefabriek.

We vieren het seizoen van het moment. We laten de zomer achter ons en gaan op pad door vallende blaadjes. Laat je verwonderen door de bonte herfstkleuren en word hongerig van de geur van appelmoes. Ontsnap aan de kou buiten in de film- en theaterzalen. We ontvangen je graag. Lekker warm, voor een voorstelling of film. Voor de aller-allerkleinsten, maar ook voor opa's en oma's, en alles daartussenin.

 24 oktober | 12 december | 18 april | 15 mei

 

FAMILIEFILMONTBIJT

Zin in een croissantje, eitje, lekkere tosti of pannekoek? Op zondag 24 oktober vanaf 10:30 uur kun je terecht in het restaurant voor het familieontbijt. Dat is eigenlijk het filmontbijt, maar dan voor de hele familie. Na het ontbijt kun je lekker uitbuiken bij Berend Botje. 

Tickets voor het familie-filmontbijt
FAMILIEFILMONTBIJT

WORTELEN

Gratis toegankelijk programma voor alle leeftijden


Illustratie: Rachel Zweije


BLAUW GRAS creëert rustgevende belevingen voor families. Laat je tijdens WORTELEN meenemen door de seizoenen en luister naar wat ieder seizoen te vertellen heeft. Kom spelen, maken en verwonderen. Laad jezelf op in een groene omgeving vol warmte en speelsheid. Alles staat in het teken van rust, creativiteit, natuur en bewust bezig zijn. 

Speciaal voor Zin in Zo'ndag komt BLAUW GRAS naar de Verkadefabriek om het seizoen met ons te vieren. Ontmoet een ontspannen familie en kijk naar de kleine herfstvoorstelling van papier. We kraken walnoten, maken zelf appelmoes en leren loslaten zoals de blaadjes van de bomen dat doen. 

Geen tickets nodig, loop gezellig binnen in de Clubzaal! 
doorlopend tussen 11:00 en 16:00 uur

PFFF

Theatervoorstelling vanaf 6 jaar

Een beeldend en absurdistisch verhaal over een oververhit dorpje dat sinds kort aan zee ligt. Het strand is nog nooit zo dichtbij geweest en nu er toch geen winters meer bestaan, is het dubbel lang genieten in de zomer.

Tickets voor Pfff 6+