Zomer in de Verkadefabriek

Zomer in de Verkadefabriek

Film & theater, binnen en buiten!

De zomer vier je in de Verkadefabriek

Met de fijnste films in de Buitenbios, een nieuwe voorstelling in de open lucht en natuurlijk elke dag terrasweer. We klappen de parasols voor je open en zetten de rosé koud, we zien je graag deze zomer!FILMS ONDER DE STERRENHEMEL

De hele zomer draaien we de nieuwste films en fijnste klassiekers op onze binnenplaats. Zak als de zon ondergaat onderuit met een fris wijntje of koud biertje, zet een van de gloedjenieuwe draadloze koptelefoons op voor de beste filmervaring en geniet met volle teugen van de zwoele zomeravonden tijdens de Buitenbios!

Op het programma: de nieuwe biopic Elvis met o.a. Tom Hanks, een Grease sing-a-long, de boekverfilming Where the Crawdads Sing en veel, heel veel meer films.

Klik hier voor de films in de BuitenbiosTHEATER IN DE OPENLUCHT

Na het succes van WIJ, ZIJ en -afgelopen voorjaar- Ons Moeder, presenteert Paleis voor Volksvlijt deze zomer ONS. Achter de Verkadefabriek, in de open lucht. Zomers!

ONS is een ode aan de Bossche liefde, in al zijn vormen en in alle kleuren: de grote liefde, de verloren liefde, de ware liefde, de prille liefde en de al door sleur versleten liefde. Gender- en grensverleggend, met een traan en met een lach. De voorstelling laat zien hoe we er met z’n allen kunnen zijn voor elkaar, hoe dan ook. ‘Want gij -ja, óók gij- gij bent er één van ons.’

Meer informatie en ticketsESCAPE: ONZE FILMZALEN

Als het on-Nederlands heet is deze zomer, of (minder on-Nederlands…) nat, bieden onze fijne filmzalen een mooie escape. Je zit er koel en droog en we draaien elke dag de nieuwste films. Op zondag al vanaf 12.00 uur - in combinatie met een heerlijk ontbijtje! Elke maandag vind je de nieuwe speelweek met films en tijden op de website. Kun je je verheugen, of dus lastminute die fijne escape regelen.

Bekijk de films die nu draaienNOG ÉÉN BIERTJE DAN

Daar gaan we voor! Kies een plekje in de zon, of in de schaduw van de mooiste parasols van Den Bosch. Bij minder goed terrasweer klappen we ze ook voor je open trouwens, zit je droog en toch lekker buiten. De koelkast staat vol fris en fruitigs, we serveren de hele zomer heerlijke -volledig biologische- gerechten en we tappen de beste biertjes voor je.
Nog ééntje dan?

Menukaarten & reserveren

Groetjes uit de verkadefabriek

‘Liefste,
Het is hier echt fantastisch.
De zon schijnt en ik heb nog lang niet alle biertjes geproefd.
Ik plak er nog een weekje aan.’ 

 

Geen vakantieadres zonder goede ansichtkaart! Eentje waar je het thuisfront verrekte jaloers mee maakt. Stuur je je lief, opa of achtergebleven kamerplant een ansichtkaart vanuit de Verkadefabriek.
Pak ‘m mee!

En na de zomer?

Dan gaan we met Trails and traces van Panama Pictures, TeaTime Company en Julian Vogel de zalen in! Als apotheose van een heerlijke zomer samen en opmaat voor een nieuw, beloftevol theaterseizoen.

Trails and traces is een parcours dat alle zintuigen prikkelt en waar dans, circus, performance art en muziek samenkomen in korte poëtische voorstellingen op verrassende plekken in en om de Verkadefabriek. Onderweg afgewisseld met originele hapjes en drankjes en live muziek. Trails and traces neemt je mee op een bijzondere ontdekkingstocht. 

Ontdek het mee! 

Info & tickets
9817