20 jaar Verkadefabriek

20 jaar Verkadefabriek

Vier je met ons mee?

20 jaar Verkadefabriek

Al twintig jaar is de Verkadefabriek dé culturele hotspot van Den Bosch. We vieren onze verjaardag met bijzondere voorstellingen, films, workshops en meer.

We kijken trots terug. Met een jaar lang de beste films van de afgelopen twintig jaar. Een uniek programma over twintig jaar cabaret. En het festival van Matzer Theaterproducties, ons huisgezelschap dat net als wij 20 jaar bestaat.

Maar we kijken vooral vooruit, geven een voorproefje op de Verkadefabriek van de toekomst. Met bijzondere programma’s die je nergens anders ziet en internationale voorstellingen die je niet mag missen. Samen met Donny Ronny ontwikkelen we een speelse experience, die alleen in de Verkadefabriek te zien is. We trappen het jubileumseizoen af op onze verjaardag, 28 september, met een mythologische worstelshow. Eén ding is zeker… zoiets zag je nooit eerder in de Verkadefabriek! 

En er komt meer! Een masterclass weekend, waar je leert van nieuwe makers en ervaren kunstenaars. Een film met live muziek door een graaggeziene Jazz Factory muzikant. Het programma wordt steeds verder aangevuld. Vier je met ons mee?