trainingen en masterclasses

trainingen en masterclasses

trainingen

De Verkadefabriek biedt een laagdrempelig maar hoogwaardig, thematisch trainingsprogramma.

Voor ondernemende, jonge, afgestudeerde kunstenaars en autodidacten tussen de 18 en 29 jaar die zich binnen en buiten de bestaande systemen verder willen ontwikkelen als autonoom maker. Het programma is bedoeld als brug tussen theorie en praktijk en als middel om je persoonlijke vaardigheden te vergroten.

Masterclasses

Begin 2022 gaven journalisten Clairy Polak en Theo Verbruggen een reeks unieke masterclasses voor talenten uit ’s-Hertogenbosch en omgeving die zich (verder) wilden ontwikkelen als gespreksleider en interviewer.

De deelnemers oefenden in het voeren van een goed gesprek, het leiden van een scherp debat en het ondervragen van mensen in de zaal en op straat. Ook pasten ze hun nieuw verworven skills toe op een gesprek met Jan Marijnissen. Actuele politieke ontwikkelingen vormden de basis van de gesprekken. 

Dinsdagavond 15 maart 2022 leidden Tiemen Smit, Maartje Braam, Louise Jens, Rogier Klerkx en Sanne Boersma -volgens een opzet die ze samen hadden uitgewerkt- een deel van Het Grote Verkadefabriek Verkiezingsdebat met Bossche politici. 

In 2023 komt er een vervolg op deze reeks masterclasses. Houd deze pagina in de gaten!