Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

adres

Verkadefabriek
Boschdijkstraat 45
5211 VD 's-Hertogenbosch

Kassa: 073 681 81 60
Kantoor: 073 681 81 50
info@verkadefabriek.nl

Plan je route
adres

Kassa en telefoon
De kassa is van maandag t/m vrijdag open van 11.00 tot 22.00 uur, op zaterdag van 13.00 tot 22.00 uur en op zondag van 10.30 tot 20.00 uur. 
Telefonisch is de kassa te bereiken tot 21.00 uur, en op zondag tot 20.00 uur via 073 681 81 60.
Ook is de kassa per e-mail bereikbaar: info@verkadefabriek.nl.

Openingstijden café-restaurant
Het café-restaurant is elke dag geopend vanaf 11.00 uur. Je kunt een tafel reserveren of langslopen, dan zoeken we een plekje!.

Whatsapp
Meld je aan voor onze Whatsapp service, dan krijg je  bericht wanneer we een voorstelling of concert toevoegen aan ons programma. Voeg 06-83792619 toe aan je telefooncontacten en stuur een Whatsapp bericht met de tekst ‘VF AAN‘. Je vindt alle info en voorwaarden op verkadefabriek.nl/whatsapp.

Route
Met de auto, de fiets of openbaar vervoer, de Verkadefabriek is altijd goed te bereiken. Vanaf het station is het maar 10 minuten lopen naar de Verkadefabriek. Je auto kun je kwijt op één van onze drie parkeerterreinen, je fiets voor de Verkadefabriek of achter op P1.

Hop-on Hop-off
Het gratis Hop-on Hop-off stadsbusje dat in Den Bosch rijdt, stopt hij ook bij de Verkadefabriek voor de deur. Handig! Informatie over routes en tijden kun je hier vinden.

Parkeren
De Verkadefabriek heeft drie parkeerterreinen, rondom het gebouw: achter het pand (P1), aan de Tramkade (P2) en aan de Veemarktweg (P3).

Je kunt een parkeerkaartje trekken of -nog handiger- contactloos betalen met je pinpas. Bij het inrijden houd je de pinpas ter hoogte van het 'Wave & Pay' logo. Als je uitrijdt, doe je hetzelfde en wordt het parkeertarief automatisch van je rekening afgeschreven.

De parkeerterreinen zijn 24 uur per dag geopend. Parkeer je buiten onze openingstijden, betaal dan contactloos. De betaalautomaat bevindt zich namelijk ín de Verkadefabriek. 

Parkeertarief
Parkeren kost € 2,40 per uur. Je betaalt per 20 minuten.

Rijd je elektrisch?
Goed bezig. Op P1 vind je laadpalen voor elektrische auto's. Het tarief is € 0,66 per kWh, exclusief transactiekosten.

Kom je op de fiets?
Ook goed bezig! Aan de straat staan fietsenrekken waar je je fiets kan parkeren, ook op P1 is er ruimte voor je fiets. Fiets je elektrisch? Er staan laadpalen voor je fiets op P1.

Geen plek?
Meestal is er voldoende ruimte, maar bij heel grote drukte kunnen zelfs onze drie parkeerterreinen vol raken. Parkeren in de buurt is heel beperkt mogelijk en er wordt streng gecontroleerd. Houd daar rekening mee bij je bezoek aan de Verkadefabriek.

Kies een taal