Informatie Verkadefabriek
Boschdijkstraat 45
5211 VD 's-Hertogenbosch
Kassa: 073 681 81 60
Kantoor: 073 681 81 50 info@verkadefabriek.nl

Bereikbaarheid

De Verkadefabriek is gesloten. We hopen snel weer open te mogen!

Openingstijden kassa
Op dit moment is de kassa alleen per e-mail bereikbaar: info@verkadefabriek.nl.

Openingstijden café-restaurant
Het café-restaurant is tijdelijk gesloten.

Route
Met de auto, de fiets of openbaar vervoer, de Verkadefabriek is altijd goed te bereiken. Je auto kun je kwijt op één van onze drie parkeerterreinen, je fiets voor de Verkadefabriek.

Parkeren
De Verkadefabriek heeft drie parkeerterreinen, rondom het gebouw: achter het pand (P1), aan de Tramkade (P2) en aan de Veemarktweg (P3).

Je kunt een parkeerkaartje trekken of -nog handiger- contactloos betalen met je pinpas. Bij het inrijden houd je de pinpas ter hoogte van het 'Wave & Pay' logo.  Als je uitrijdt, doe je hetzelfde en wordt het parkeertarief automatisch van je rekening afgeschreven.

De parkeerterreinen zijn 24 uur per dag geopend. Parkeer je buiten onze openingstijden, betaal dan contactloos. De betaalautomaat bevindt zich namelijk ín de Verkadefabriek. P3 heeft een eigen betaalautomaat.

Parkeertarief
Parkeren kost €1,50 per uur. 

Rijd je elektrisch?
Goed bezig. Op P1 vind je laadpalen voor elektrische auto's.

Kom je op de fiets?
Aan de straat staan fietsenrekken waar je je fiets kan parkeren, ook op P1 is er ruimte voor je fiets. Fiets je elektrisch? Er staan laadpalen voor je fiets op P1.

Geen plek?
Meestal is er voldoende ruimte, maar bij heel grote drukte kunnen zelfs onze drie parkeerterreinen vol raken. Parkeren in de buurt is heel beperkt mogelijk en er wordt streng gecontroleerd. Houd daar rekening mee bij je bezoek aan de Verkadefabriek.

 

adres

Verkadefabriek
Boschdijkstraat 45
5211 VD 's-Hertogenbosch

Kassa: 073 681 81 60
Kantoor: 073 681 81 50
info@verkadefabriek.nl

Plan je route