Informatie Verkadefabriek
Boschdijkstraat 45
5211 VD 's-Hertogenbosch
Kassa: 073 681 81 60
Kantoor: 073 681 81 50 info@verkadefabriek.nl

Word Supporter

En steun de Verkadefabriek

Een film, voorstelling of wat te eten en te drinken: in de Verkadefabriek is altijd wat te doen. Kom je hier graag en wil je vaste korting op het programma, extra verdieping en voorrang bij de start kaartverkoop van een nieuw seizoen? Word dan nu Supporter. Dan krijg je €2 korting op theater, dans, muziek en cabaret. Op filmvertoningen krijg je €1 korting.

Maar dat is niet alles
Je laat zien dat jij een plek als de Verkadefabriek belangrijk vindt voor Den Bosch. En dat je geeft om kwaliteit, nieuw talent en nieuwe ervaringen. Om kunst en cultuur die ertoe doet en je wereld vergroot. Je verbindt je met de Verkadefabriek als culturele instelling en met alles wat wij doen. En wij verbinden ons graag met jou, we hebben je er graag bij.

Hoe werkt het?
Zodra de betaling van je Supporterschap is afgerond, ben je Supporter en kun je met korting kaarten kopen. Je ontvangt jouw unieke Supportercode en alle informatie over het bestellen van kaarten, per mail. 

Lees meer over de Supporterpas

Kies de Supporterpas die het beste bij je past

Is een paar keer per jaar naar een voorstelling of film voor jou perfect (yes, vinden we leuk!), of kom je het liefst elke dag in de Verkadefabriek (ook heel erg fijn): wij hebben een passende Supporterpas voor je. 

SUPPORTERPAS | €19,50Een jaar lang vaste korting, meer verdieping en fijne extra's
Lees alles over de Supporterpas

SUPPORTER THEATERPAS | €133Een seizoen lang onbeperkt naar dans en theater
Bekijk de Theaterpas

SUPPORTER JAARKAART | €25,75 per maand of €295 per jaarZie echt álles wat je wilt
Bekijk de Jaarkaart

Word Supporter

Word Supporter

Word Supporter

Word Supporter