Word Supporter

Kies de pas die het beste bij je past

Is een paar keer per jaar naar een voorstelling of film voor jou perfect (yes, vinden we leuk!), of kom je het liefst elke dag in de Verkadefabriek (ook heel erg fijn): wij hebben een passende Supporterpas voor je. 

Kom je graag in de Verkadefabriek? Word dan Supporter en geniet van de voordelen. Je krijgt vaste korting op ons programma, extra verdieping en weet als eerste wat er speelt. Bovendien heb je als Supporter voorrang, bij de voorverkoop, maar ook bij bepaalde (favoriete) activiteiten.

SUPPORTERPAS | €21,50Een jaar lang vaste korting, meer verdieping en fijne extra's
Lees alles over de Supporterpas


Ben je een echte podium-omnivoor? Dan is de VF*Podiumpas wat voor jou. Je bezoekt daarmee een jaar lang alle theater-, dans-, muziek-, cabaret-, woordprogramma's én kindervoorstellingen. Bovendien geniet je alle voordelen van het Supporterschap, zoals bijvoorbeeld korting op films. 

VF*PODIUMPAS | €180 per jaarVoor de echte podiumomnivoor  
Lees alles over de VF*Podiumpas 


Voor de avontuurlijke theaterliefhebber is de Young Blood Pas perfect: daarmee kun je naar alle voorstellingen van nieuwe makers en aanstormend talent, dwars door alle genres heen. Een nieuwe generatie die de barricades op gaat, hun kijk op de wereld met je deelt en verrassend en fris voor de dag komt. Wij geven ze het label Young Blood en met de Young Blood Pas kun je ze allemaal bezoeken!

YOUNG BLOOD PAS | €119,40 / €95 (tot en met 29 jaar) per seizoenDé pas voor de avontuurlijke theaterliefhebber
Bekijk de Young Blood Pas

Cineville
Hou je ook van film? Combineer dan je Supporterpas of VF*Podiumpas met een Cinevillepas:
daarmee bezoek je onbeperkt films in de Verkadefabriek en in bijna 60 andere bioscopen en filmtheaters. Voor € 22,50 per maand (of zelfs maar € 18,50 als je onder de 30 bent) zie je oneindig veel films. Kijk voor meer informatie op cineville.nl.

Word Supporter

Word Supporter