Informatie Verkadefabriek
Boschdijkstraat 45
5211 VD 's-Hertogenbosch
Kassa: 073 681 81 60
Kantoor: 073 681 81 50 info@verkadefabriek.nl

Eten en drinken

In verband met de zomervakantie is de keuken gesloten op maandag 8, maandag 15 en maandag 22 augustus. We serveren op deze dagen wel lekkere borrelhapjes en de bar is geopend voor een bakkie of zomers drankje.


Je kunt in ons café-restaurant terecht, elke dag vanaf 11.00 uur. Voor een bakkie, broodje, borrel-met-bitterbal. Filmontbijtje op zondag, mmm. Maar ook voor diner en 'nog even doorzakken' - zonder vroeg te hoeven pieken. We staan voor je klaar en zien je graag!

Kom je op ons zonnig terras zitten? We klappen de parasols voor je open. Liever nog even warm binnen zitten, in het zonlicht dat door de ramen, langs de planten zó je krantje beschijnt? Kan ook! We hebben een kakelverse menukaart waar we zowel binnen als buiten van serveren. En er staan heerlijke (zelfgemaakte) taartjes in de vitrine op je te wachten. Bakkie erbij en je kunt er weer tegen!

We zijn weer een stukje groener
Onze koks koken heerlijk én volledig biologisch voor je. In de Verkadefabriek houden we van goed eten: niks nieuws, wat dat betreft. Maar we hebben de afgelopen periode aangegrepen om de switch te maken naar een volledig biologische menukaart. Het brood, de groenten, het vlees, de vis, alle zuivelproducten: biologisch. We koken met de smaken van het seizoen en maken de allerlekkerste gerechten vers voor je klaar. Van zoet, lunch en hartig, tot borrel - inclusief vegan opties, yes!

Heb je één of meer voedselallergieën of -intoleranties? Ook dan kun je nog steeds smakelijk bij ons eten, natuurlijk! Geef het ons door en we verzorgen een lekker maal op maat.

Reserveer een tafel