Informatie Verkadefabriek
Boschdijkstraat 45
5211 VD 's-Hertogenbosch
Kassa: 073 681 81 60
Kantoor: 073 681 81 50 info@verkadefabriek.nl

Eten en drinken

 

Kom je terrassen? Of binnen een hapje eten?

Je bent van harte welkom. Uiteraard binnen de geldende coronamaatregelen. We zijn elke dag open van 11.00 tot 00.00 uur. Reserveer een plekje of loop langs - als er plaats is, kun je ook ter plekke reserveren.

We zijn weer een stukje groener
Chefkok Jeroen kookt heerlijk én volledig biologisch voor je. In de Verkadefabriek houden we van goed eten: niks nieuws, wat dat betreft. Maar we hebben de afgelopen periode aangegrepen om de switch te maken naar een volledig biologische menukaart. Het brood, de groenten, het vlees, de vis, alle zuivelproducten: biologisch. We koken met de smaken van het seizoen en maken de allerlekkerste gerechten vers voor je klaar!

We klappen de parasols open, hebben een kakelverse menukaart en zetten zonnige zitjes klaar (mét verwarmde stoelkussens, zodat het ook op een frisse dag heerlijk buiten zitten is).

En natuurlijk...
.. koken we lekker voor je, door de nieuwe smaken van het seizoen te combineren. We eten biologisch, vers, gevarieerd en inspirerend. Chef-kok Jeroen Tromp gaat elke dag aan de slag met al het lekkers. Hij heeft weer mooie gerechten samengesteld zodat je kunt genieten van zoet, lunch, hartig en borrel. 

Heb je één of meer voedselallergieën of -intoleranties? Ook dan kun je nog steeds smakelijk bij ons eten, natuurlijk! Geef het ons door en we verzorgen een lekker maal op maat.

Reserveer een tafel