Een nieuwe keuken

Begin 2023 werd onze keuken grondig verbouwd. Onze koks koken inmiddels alweer een tijdje vanuit hun gloednieuwe habitat! Als vanouds, maar dan met een nieuwe kaart.

Reserveren voor diner kan om 17.00 uur en om 19.00 uur. Vol? We reserveren maar een klein deel van onze tafels, dus zie je online geen mogelijkheid meer, loop dan gerust langs - kijken we samen voor een plekje!  

Een nieuwe keuken

Eten en drinken

Je kunt in ons café-restaurant terecht, elke dag vanaf 11.00 uur. Voor een bakkie, broodje, borrel-met-bitterbal. Filmontbijtje op zondag, mmm. Maar ook voor diner en 'nog even doorzakken' - zonder vroeg te hoeven pieken. We staan voor je klaar en zien je graag!

Kom je in het vroege voorjaarszonnetje zitten? Er staan heerlijke taartjes (heb je het enige-echte-Verkadegebakje al geprobeerd?) in de vitrine op je te wachten. Bakkie erbij en je kunt er weer tegen! Of, voor wie geen vroege vogel is: we hebben een kakelverse menukaart en serveren mooie biertjes en fijne wijnen. Proost!

Onze koks koken heerlijk voor je. Dat doen ze met lokale producten en de smaken van het seizoen. We maken de allerlekkerste gerechten vers voor je klaar. Van zoet, lunch en hartig, tot borrel - inclusief vegan opties, yes!

Heb je één of meer voedselallergieën of -intoleranties? Ook dan kun je nog steeds smakelijk bij ons eten, natuurlijk! Geef het ons door en we verzorgen een lekker maal op maat.

Reserveer een tafel