Informatie Verkadefabriek
Boschdijkstraat 45
5211 VD 's-Hertogenbosch
Kassa: 073 681 81 60
Kantoor: 073 681 81 50 info@verkadefabriek.nl

Eten en drinken


Helaas... we zijn tot en met 14 januari gesloten.

Brrr, winter! En dat merk je niet alleen maar als je na drie keer snoozen (te) vroeg je bed uit moet. Gelukkig kun je in de Verkadefabriek de hele dag warm binnen zitten. In het zonlicht dat door de ramen, langs de planten zó je krantje beschijnt. We hebben een kakelverse menukaart en er staan heerlijke (zelfgemaakte) taartjes in de vitrine op je te wachten. Bakkie erbij en je kunt er weer tegen!

We zijn weer een stukje groener
Onze koks koken heerlijk én volledig biologisch voor je. In de Verkadefabriek houden we van goed eten: niks nieuws, wat dat betreft. Maar we hebben de afgelopen periode aangegrepen om de switch te maken naar een volledig biologische menukaart. Het brood, de groenten, het vlees, de vis, alle zuivelproducten: biologisch. We koken met de smaken van het seizoen en maken de allerlekkerste gerechten vers voor je klaar. Van zoet, lunch en hartig, tot borrel - inclusief vegan opties, yes!

Heb je één of meer voedselallergieën of -intoleranties? Ook dan kun je nog steeds smakelijk bij ons eten, natuurlijk! Geef het ons door en we verzorgen een lekker maal op maat.

Reserveer een tafel