Informatie Verkadefabriek
Boschdijkstraat 45
5211 VD 's-Hertogenbosch
Kassa: 073 681 81 60
Kantoor: 073 681 81 50 info@verkadefabriek.nl

Eten en drinken

 

Kom je een bakkie doen? Of een hapje eten?

Nu de herfst langzaam zijn intrede doet genieten we nog van de laatste zonnestralen. Lekker warm binnen waar het zonnetje door de ramen, langs de planten zó je bordje beschijnt. We hebben een kakelverse menukaart en er staan heerlijke (zelfgemaakte) taartjes in de vitrine op je te wachten.

Tijd voor een bezoekje?
Je bent van harte welkom. Houd uiteraard je coronatoegangsbewijs gereed (alleen als je binnen wilt zitten, op het terras is het niet nodig). We zijn elke dag open van 11.00 tot 00.00 uur. Reserveer een plekje of loop langs - we zien je graag.

We zijn weer een stukje groener
Onze koks koken heerlijk én volledig biologisch voor je. In de Verkadefabriek houden we van goed eten: niks nieuws, wat dat betreft. Maar we hebben de afgelopen periode aangegrepen om de switch te maken naar een volledig biologische menukaart. Het brood, de groenten, het vlees, de vis, alle zuivelproducten: biologisch. We koken met de smaken van het seizoen en maken de allerlekkerste gerechten vers voor je klaar. Van zoet, lunch en hartig, tot borrel - inclusief vegan opties, yes!

Heb je één of meer voedselallergieën of -intoleranties? Ook dan kun je nog steeds smakelijk bij ons eten, natuurlijk! Geef het ons door en we verzorgen een lekker maal op maat.

Reserveer een tafel