Workshops en open repetities

Workshops en open repetities

Workshops en open repetities

Workshops en open repetities

workshops

De Verkadefabriek is een plek waar je kunt leren van kunstenaars en artiesten. 

Met regelmaat zijn er laagdrempelige, inspirerende workshops voor kinderen, jongeren en volwassenen waarin professionals uit de creatieve sector je handige, bijzondere en soms verrassende vaardigheden bijbrengen. Ook voor het bedrijfsleven organiseren we af en toe workshops die net even anders zijn dan anders.

Open repetities

De Verkadefabriek is een open gemeenschap waar iedere dag gemaakt en gespeeld wordt. 

We laten graag zien hoe kunst tot stand komt. Je bent daarom geregeld welkom om een open repetitie bij te wonen en in gesprek te gaan met de makers. Hou voor open repetities deze pagina in de gaten.

Ook kun je gebruik maken van onze kennis en ervaring. Heb je een vraag over bijvoorbeeld marketing, theatertechniek, programmering of cultuurbeleid, wil je een gesprek met de directeur of een rondleiding? Neem dan contact met ons op en we gaan kijken wat we voor je kunnen doen.

Presentaties

In de Studio en het Atelier werken makers aan de ontwikkeling van nieuwe concepten.

In het Atelier is alles aanwezig om te experimenteren met media, presentatievormen en installaties. Het is een vrije denk- en werkruimte voor autodidacten, alumni en jonge professionals (t/m 29 jaar) die niet (meer) op een opleiding zitten. Creatieven dit dit leuk vinden, kunnen hun werk presenteren aan publiek.  

De Studio is een werkplaats waar voor professionele makers kunnen werken, onderzoeken, uitproberen. De periode in de Studio wordt altijd afgesloten met een presentatie, vaak openbaar. 

De presentaties zijn gratis toegankelijk voor publiek. Het aantal stoelen beperkt, dus reserveer van tevoren een ticket. 

Fotografie: VREEMT