De Gebroeders Timisela

De Gebroeders Timisela

Te gast

BROERS HERENIGD OP HET PODIUM.

Na een decennium van succes en een tijdelijke scheiding, zijn Henry en Joshua Timisela eindelijk terug op het podium, en ze brengen een verhaal dat rechtstreeks uit het hart komt. In Samen uit, nemen de broers je mee op een emotionele reis door hun leven, hun successen en hun uitdagingen.

Het begon allemaal tien jaar geleden, toen Henry en Joshua hun eerste succesvolle stappen op het podium zetten en de Nederlandse theaterwereld veroverden met hun unieke mix van humor, herkenning en levenslessen. Het grote succes had echter ook een keerzijde. In 2014 wachtte een mysterieus persoon de broers op na hun eerste voorstelling. Hij droeg een hoed van corduroy, sprak de broers aan en voorspelde succes. Daar werd tegelijkertijd een belofte gedaan. Door de drukte van het werk, vaderschap, relaties, raakte deze belofte verloren. Maar nu is het tijd om terug te keren naar waar het allemaal begon en de belofte aan mr. Corduroy in te lossen. En om deze persoon weer terug te vinden. Niet geheel toevallig begint deze voorstelling in hun geboortestad Tiel en maken de broers wederom een fantastische reis.

Samen uit, is meer dan alleen een theatervoorstelling; het is een emotionele reünie van twee broers die hun unieke band met het publiek willen delen. Beleef een avond vol emotie, inspiratie en hereniging!

Samen uit, is het derde programma van The Lucu Factory. Joshua Timisela (Tiel, 1984) maakte met het productiehuis eerder twee succesvolle solo-shows. Het derde programma is ter gelegenheid van het theateravontuur dat 10 jaar geleden begon. Dat doet Joshua met zijn broer. Henry Timisela (Tiel, 1978) is de huidige directeur van Museum Maluku in Den Haag. Samen schreven zij hun nieuwste productie. Deze landelijke tour start in hun geboorteplaats Tiel en trekt met de voorstellingen het land in. De broers wonen beiden in Rotterdam.

Datum za 23-11
Tijd 20:15 tot 22:00
Prijs € 26,00 Normaal
Zaal Grote Zaal
Bestel tickets
18920

Kies een taal