De Grote Verkadefabriek Cultuurquiz

De Grote Verkadefabriek Cultuurquiz

En we gaan doorrr! Na een uitverkochte en zinderende avond in april 2024 presenteert David Ernst ook in 2025 de inmiddels legendárische Grote Verkadefabriek Cultuurquiz. Een quiz over film, media, muziek, theater, literatuur en beeldende kunst.

Laat je hersenen kraken! 
David Ernst presenteert De Grote Verkadefabriek Cultuurquiz op vrijdag 23 mei 2025 om 19.30 uur. Een quiz over film, media, muziek, theater, literatuur en beeldende kunst. Zes bloedstollende ronden. Met gephotoshopte beelden, filmfragmenten, eigen inbreng en vragen waarvan de antwoorden op het puntje van je tong liggen. Uiteraard zijn er prijzen te winnen, maar hé… het gaat uiteindelijk om de eer en de gezelligheid, ofniedan?

Vorm een team van minimaal 2 en maximaal 4 mensen. 
Deelname kost €32 per team. Wees er snel bij: bijna alle edities waren uitverkocht. En, ook niet onbelangrijk: als je je vóór maandag 1 april inschrijft, maak je kans om bonuspunten te verdienen. Wat je moet doen? Inschrijven! Dan ontvang je binnenkort de super-extra-creatieve opdracht van ons - want hey, cultuur is all about creativity!

* Na inschrijving ontvang je van ons een betaallink om de inschrijving definitief te maken

Datum vr 23-05
Tijd 19:30 tot 23:00
Prijs  
Zaal Clubzaal