Ezra

Ezra

Tony Goldwyn

Film

Laatste week

Wanneer stand-upcomedian Max geconfronteerd wordt met een belangrijke beslissing over de toekomst van zijn autistische zoon Ezra, besluit hij hem mee op roadtrip te nemen van New York naar Los Angeles.

Max vertelt op het podium als stand-up comedian verhalen over zijn leven in New Jersey, en dan vooral verhalen over de warboel die zijn leven momenteel is. Want Max is gescheiden en woont als vijftiger weer bij zijn vader in huis. En dan is er zijn zoon Ezra, die gediagnosticeerd is met autisme. Ezra’s impulsieve gedrag brengt hem regelmatig in de problemen en vormt soms zelfs een gevaar voor zichzelf. Wanneer een dokter erop staat dat Ezra naar een speciale school wordt gestuurd en medicijnen moet gaan nemen, neigt zijn moeder Jenna die de voogdij deelt met Max, hiermee in te stemmen. Omdat Max hier niets van wil weten, neemt hij Ezra mee op een onaangekondigde roadtrip door Amerika, met de 'geleende' auto van zijn vader. Bestemming: Los Angeles, want Max mag optreden in de talkshow van Jimmy Kimmel.

Food & Film | €24

Bij het Food & Film arrangement heb je deze zomer keuze uit een salade met een ander gerecht naar keuze van onze zomerkaart én een filmkaartje voor maar € 24 (bij films langer dan 130 minuten € 25).

Bestel onderaan de pagina je combi-ticket.

Kom je eten voordat de film begint? Dan adviseren we je om minimaal 1 uur voor aanvang van de film aan te schuiven in het restaurant.

Meer informatie
Food & Film | €24

Regie Tony Goldwyn
Cast Bobby Cannavale, Robert De Niro, Rose Byrne, William Fitzgerald, Whoopi Goldberg, Rainn Wilson, Vera Farmiga
Genre Komedie
Land VS
Gesproken taal Engels
Ondertiteling

Nederlands

Tijdsduur 101 minuten
Kijkwijzer
Datum di 16-07
Tijd 17:00 tot 18:45
Prijs € 7,00 Normaal
€ 6,00 Supporter
€ 6,00 Student
Zaal Filmzaal 4
Bestel tickets
Datum di 16-07
Tijd 17:00
Prijs € 24 Food & Film
Bestel combi-ticket

Ook interessant voor jou

Kies een taal