Harmonie Oude Post met Dennis van Aarssen

Harmonie Oude Post met Dennis van Aarssen

Raise a Glass

Harmonie Oude Post bestaat in 2023 100 jaar. In dat kader heeft ze niemand minder dan Dennis van Aarssen, winnaar The Voice of Holland in 2019, gestrikt voor een swingend concert!

Elke dag moet gevierd worden en dat is precies waar de succesvolle crooner en jazzzanger Dennis van Aarssen en Harmonie Oude Post elkaar vinden in de aanloop naar deze muzikale voorstelling met de titel Raise A Glass.

Vanaf het moment dat Dennis van Aarssen de jury van The Voice of Holland omverblies met zijn vertolking van Sinatra’s That’s Life veranderde zijn leven compleet. Hij won de finale van het populaire tv-programma, maakte een debuutplaat en nam in 2020 een prestigieuze Edison Jazz in ontvangst, de oudste muziekprijs van ons land. Inmiddels reist de succesvolle zanger samen met zijn eigen Bigband en theatershow stad en land af. Daarom is Harmonie Oude Post extra trots dat Dennis met het harmonieorkest binnenkort op het podium van de Verkadefabriek staat.

Hoewel Harmonie Oude Post zich qua muzikaliteit zo breed mogelijk profileert, biedt de samenwerking met Dennis van Aarssen de mogelijkheid om zich te verdiepen in de bigband muziek. Niet alleen aan de hand van jazzvoorbeelden als Frank Sinatra & Michael Bublé, maar ook een album als Swing When You’re Winning van Robbie Williams is voor beiden een bron van inspiratie.

Tijdens Raise A Glass zal Harmonie Oude Post, onder leiding van dirigent Hugo Verweij, niet alleen Dennis van Aarssen begeleiden bij zijn eigen nummers, maar ook samen met hem nummers van zijn favoriete artiesten brengen. En dat natuurlijk aangevuld met vele andere bekende nummers die het geheel tot een swingende avond zullen maken.
Daarmee belooft het voor alle muziekliefhebbers een onvergetelijke avond te worden. Wij kijken er naar uit samen met jullie een muzikale en fantastische avond te beleven.


Deze voorstelling is te gast en maakt geen onderdeel uit van de reguliere programmering van de Verkadefabriek. 
 

16845

Uitvoerenden & Productie

Harmonie Oude Post  
‘s-Hertogenbosch, Dennis van Aarssen
 

Datum za 01-06
Tijd 20:15 tot 22:30
Prijs € 21,50 Normaal
Zaal Grote Zaal
Bestel tickets