Peuterpret: Mironins (2+)

Peuterpret: Mironins (2+)

Celia Rico Clavellino, Mikel Mas

Film Kinderen Meivakantie

Peuterpret is dé kennismaking met film voor kinderen van 2 tot en met 5 jaar!

Het licht in de zaal blijft een beetje aan en kinderen kunnen gerust even staan of een rondje rennen. Na afloop van de film drinken we een glaasje ranja samen en knutselen we in thema van de film. Deze keer in Peuterpret: Mironins.

In deze avontuurlijke animatiecompilatie zijn drie verfdruppels - een gele, een rode en een blauwe - ontsnapt uit een van de schilderijen van de Spaanse kunstenaar Joan Miró. Elke avond, als het museum sluit, gaan ze op onderzoek in de verschillende kunstwerken. Ze komen oog in oog te staan met enkele onvergetelijke figuren en moeten onverwachte obstakels en problemen overwinnen.

Na de vrolijke animatiefilmpjes is er een glaasje ranja, wat lekkers en gaan we samen als echte kunstenaars aan de slag!

Trek niet je beste kleren aan, dan is het niet zo erg om te knoeien. We hebben eventueel ook een shirt die je als schortje kan gebruiken!

Meivakantie!

We hebben deze vakantie heel veel leuks in petto voor de hele fam!

Kom naar de voorstelling Lucky Luuk (4+) van Meneer Monster en verander in een cowboy bij de Wilde Westen Zeskamp. Bouw je eigen Robot bij de Robotica Workshop (8+), maak je eigen film bij de Stop Motion Workshop (4+), kom experimenteren met magische schaduwkunst (6+) of ga voor het eerst naar de film bij Peuterpret (2+)!

Ga je graag naar de film? Deze vakantie zie je: Vos en Haas redden het bos (4+), Vlindervrienden en het grote avontuur (6+), Robotbroer (8+) en Sam & Julia (2+) op het grote witte doek.

Bekijk het programma
Meivakantie!
Datum zo 28-04
Tijd 11:00 tot 12:00
Prijs € 12,00 Normaal
€ 11,00 Supporter
€ 8,50 Kind
€ 8,50 Student
Zaal Filmzaal 5
Bestel tickets
Datum wo 01-05
Tijd 15:00 tot 16:25
Prijs € 12,00 Normaal
€ 11,00 Supporter
€ 8,50 Kind
€ 8,50 Student
Zaal Filmzaal 5
Bestel tickets