Postersale

Postersale

Wo 22 mei 16:30 - 18:30 uur

In de Serre

De postersale komt er weer aan!

Grijp nu je kans om je favoriete filmposters thuis te kunnen bewonderen! Op 22 mei is het namelijk alweer zo ver, de enige echte postersale! Wil jij graag de poster van Wonka of van Poor Things? Of zoek je nog een leuk cadeau voor een vriend? Voor een lage prijs koop je een mooie filmposter, én alle opbrengsten gaan naar het goede doel.

Kopen is steunen
De volledige opbrengst van de postersale gaat rechtstreeks naar het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Zij betalen lesgeld en contributie voor kinderen in armoede, zodat ook zij kunnen sporten en creatief bezig kunnen zijn. Zo fleur je niet alleen je eigen kamer op, maar help je ook kinderen in Nederland. Benieuwd naar wat het Jeugdfonds Sport & Cultuur nog meer doet? Ze zijn aanwezig tijdens de postersale om je vragen te beantwoorden.

Je kunt je favoriete filmposter(s) veroveren in de Serre van de Verkadefabriek, en de toegang hiervoor is gratis. 

  • Datum: wo 22 mei
  • Tijd: 16.30 - 18.30 uur
  • Waar: Serre
  • Adres: Verkadefabriek, Boschdijkstraat 45, 5122 VD Den Bosch

Dus; schrijf het op in je agenda, en dan zien we je graag in de Verkadefabriek.

Hopelijk tot dan!

De veiling 

Bied de hoogste prijs en scoor de poster van de populaire film Poor Things! Je kunt vanaf nu hieronder bieden. Het is een gesloten veiling, dus je ziet niet wat anderen bieden. Het hoogste bod wint de poster. De veiling sluit 22 mei om 17.30 uur, dus zorg dat je tijdens de postersale aanwezig bent, want dit is het moment om de poster op de halen! 

Ook interessant voor jou