Bedrijfsarrangementen

Bedrijfsarrangementen

Bedrijfsarrangementen

Bedrijfsarrangementen

Bedrijfsarrangementen

Bedrijfsarrangementen

Bedrijfsarrangementen

Bedrijfsarrangementen

Beleef samen met je zakelijke relaties een cultureel en culinair feestelijk evenement bij de Verkadefabriek.

Ontvang je gasten voor een exclusieve borrel in één van onze sfeervolle ruimtes en verras ze met een bijzondere voorstelling van jonge makers. Of ga met een select gezelschap dineren in een besloten ruimte. Combineer je exclusieve diner met de avondprogrammering van de Verkadefabriek. Je gasten verrassen met een bijzondere film kan in een eigen privézaal. Wij verzorgen de inleiding en onze programmeur denkt graag met je mee over een passende film. Wil je iets bijzonders organiseren tijdens de zomermaanden of kerstperiode neem dan je collega’s of relaties mee naar de Buitenbios.

Het ideale decor

De Verkadefabriek is het ideale decor voor een origineel feestelijk evenement. Een inspirerende omgeving waar, ondersteund door ons team van professionals en fantastische catering, jouw gast centraal staat. De Verkadefabriek bevindt zich op loopafstand van de bruisende binnenstad en het treinstation van ’s-Hertogenbosch en beschikt over een eigen parkeerterrein.

Het ideale decor

Suggesties

1. Voorstelling van jonge makers en een exclusieve borrel: ontvang je gasten in een sfeervolle ruimte voor een exclusieve borrel en verras ze met een voorstelling van jonge makers in de Verkadefabriek.

2. Exclusief diner met voorstelling: de Verkadefabriek organiseert voor jou en je zakelijke relaties een heerlijk diner in besloten kring. In de sfeervolle expeditie dineer je exclusief aan een stijlvol gedekte tafel met je gasten. Samen dineren is natuurlijk ook mogelijk in ons fijne restaurant. Na afloop bezoeken jullie een theater-, dans-, muziek- of cabaretvoorstelling uit het bestaande programma.

3. Een speciale filmvoorstelling op maat: film kijken in je eigen privézaal. Verras je collega’s of relaties met een bijzondere film of inspirerende documentaire naar keuze, een suggestie n.a.v. een actueel thema of een tip van onze programmeur. Wij verzorgen graag de inleiding en na afloop ontvang je je gasten in een sfeervolle ruimte voor een exclusieve borrel.

4. Samen naar de Buitenbios: in de zomermaanden of rond de kerstperiode een film kijken in de buitenbios? Ga samen met je collega’s of relaties naar een premièrefilm, een muziekfilm of een fijne klassieker. Een unieke avond. Vooraf ontvang je je gasten voor een borrel of diner.

Kies een taal