Informatie Verkadefabriek
Boschdijkstraat 45
5211 VD 's-Hertogenbosch
Kassa: 073 681 81 60
Kantoor: 073 681 81 50 info@verkadefabriek.nl

BISCUIT

BISCUIT

BISCUIT

BISCUIT

Dans de nacht in

ZATERDAG 27 NOVEMBER
Eén dansvloer, twee fijne dj's. En een flinke dosis electronica, funk, 80's anthems, world music en discoknallers. Biscuit is de nieuwe maandelijkse dansavond in de Clubzaal. Laat je meevoeren de nacht in!

Wat wás het een lekkere eerste editie afgelopen zaterdag! Met DJ Poko poko en Très Tropicale in onze mooie Biscuit dj booth en een heleboel groovy moves op de dansvloer. Zaterdag 27 november mogen we weer en dan zijn Fleur du Bonheur en Rosa te gast. 

Tickets koop je hier, of (op de avond zelf) aan de kassa.
Volg ons op instagram: @biscuit.denbosch 


Foto's: Joeri Greve

Koop nu tickets

Twee fijne dj's

Tijdens de tweede editie van Biscuit maken deze dj's hun opwachting. 

FLEUR DU BONHEUR

Fleur du Bonheur krijgt je vanaf minuut één aan het dansen: ze trekt je meteen de wereld van funk, boogie en disco in! Tijdens de dansmarathon van 24 uur Verkadefabriek draaide ze haar vinyl al eens hier in huis. Bij Biscuit doen we dat nog eens dunnetjes over: stilstaan is geen optie!

ROSA

Rosa verzamelt al jaren vinyl, maar is pas recent begonnen met het delen van haar muziek. Ze is resident bij Rararadio in Eindhoven en met haar collectief Rooibosch houdt ze de Bossche underground levendig. Verwacht wereldse muziek die alle kanten op gaat: van groovy Braziliaanse tonen tot energieke Arabische gekte.

Up next

Zet ook de volgende dansdata alvast in je agenda: 
za 18 december, za 29 januari, za 19 februari, za 26 maart, za 23 april, za 28 mei

Koop tickets voor zaterdag 27 november