Chef-kok gezocht!

Chef-kok gezocht!

m/v/x (32-38 uur p/w)

Ooit een koekjesfabriek… nu dé culturele ontmoetingsplek van Den Bosch. In de Verkadefabriek komt het goede samen: kunst & cultuur en… eten & drinken! 

Het drukbezochte café-restaurant is elke dag vanaf 11.00 uur open en is het kloppende hart van de Verkadefabriek. Voor lunch, krantje lezen, kijken en bekeken worden. Drinken met vrienden of vriendinnen, een heerlijk diner voor of na een voorstelling, film of zomaar. Vroeg, laat of snel tussendoor, voor een zakelijke afspraak of een date. Om af te spreken en door te zakken, te ontmoeten en mee te maken. Alles en iedereen komt hier samen. Nu jij nog.

Wij zijn namelijk op zoek naar een ondernemende, creatieve Chef-kok (m/v/x 32-38 uur p/w).

Als Chef-kok zet je de lijnen uit in ‘jouw keuken’. Je bent eindverantwoordelijk voor de (voor)bereiding van de gerechten, stuurt de gehele keukenbrigade aan en drukt een belangrijk stempel op de culinaire koers van de Verkadefabriek en de gasttevredenheid.

In de Verkadefabriek werken we vanuit passie, liefde en creativiteit – ook als het om eten gaat. Met de smaken van het seizoen koken we biologisch en zo duurzaam mogelijk met verse, lokale producten.

De komende periode richten we ons op een nieuw keukenconcept en staat er na 18 jaar Verkadefabriek een grootschalige verbouwing van de keuken gepland.

Wij zoeken iemand die daar met plezier de tanden in wil zetten, waarbij de ondernemende en creatieve kwaliteiten direct het verschil kunnen maken.

Jouw kwaliteiten:

  • Je hebt ruime ervaring als Chef-kok;
  • Weet trends en ontwikkelingen te vertalen naar nieuwe producten en diensten;
  • Hebt een grote verbeeldingskracht en weet deze naar inspirerende gerechten om te zetten;
  • Je hebt oog voor detail en bent kwaliteitsgericht;
  • Hebt een natuurlijk overwicht en weet de keukenbrigade te inspireren, stimuleren en verder te ontwikkelen.
  • Je bent financieel onderlegd en weet goede calculaties en prijsafspraken met leveranciers te maken.

Jouw toekomstige werk:
Met elke dag diverse activiteiten in de Verkadefabriek is het van de ochtend tot de avond druk in het café-restaurant. Je werkt in een dynamische omgeving waar een energieke sfeer hangt. Je draait mee in de keuken maar zorgt er vooral voor dat het keukenteam goed toegerust, zelfstandig de gewenste kwaliteit kan leveren.

Je salaris is conform de normen van Koninklijke Horeca Nederland in functieschaal 9. We investeren graag in je, want eenmaal lid van de Verkadefamilie hebben we je het liefst zo lang mogelijk bij ons.

Kijk hier voor een uitgebreid functieprofiel.

Is deze functie je op het lijf geschreven? Dan horen we graag van je. Stuur je motivatie met CV naar info@horecaverkadefabriek.nl onder vermelding van ‘Vacature Chef-kok’. Wil je graag meer informatie? Neem dan telefonisch contact op met Anneke Lemmers (Horecamanager) via 073 681 18 77 of annekelemmers@horecaverkadefabriek.nl.


De Verkadefabriek wil een diverse en inclusieve organisatie zijn, waar iedereen zich thuis voelt. Divers samengestelde teams waar iedereen ertoe doet, maken ons effectiever, creatiever en zorgen voor betere dienstverlening. Daarnaast vinden we het belangrijk een afspiegeling te zijn van de samenleving. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de kandidaat die de diversiteit binnen het team versterkt.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.