16610

Kom zondag 17 dec naar de (gratis) tweede editie van de Filmkantine! Een extreem betaalbare en gezellige filmavond.

De film van deze maand: de heerlijke komedie Superbad (2007). Blijf na de film nog even hangen, wij zorgen voor kratjes bier en fris. Dus neem je beste (film)vrienden mee of maak nieuwe terwijl je onderuitgezakt geniet van je favoriete films.

 

Bestel hier je gratis kaartje(s)

meer info

🎥 De films
Jullie vragen, wij draaien. Van je favoriete klassieker die je nooit in de bios hebt kunnen zien tot de nieuwste releases. Ruben trapte de eerste editie af met Alien. Stijn heeft voor de volgende editie op zo 17 dec alvast Superbad gekozen. Heb je goede ideeën? Drop ze dan bij de volgende editie.

🍺 Drinken & eten
Wij zorgen voor kratjes bier en fris. Daar mag je gratis gebruik van maken. Eten is helaas niet toegestaan in de zaal.

🤑 Gratis (voor nu)
De pilot van De Filmkantine is gratis, voor jou én voor je vrienden. Wat De Filmkantine in de toekomst gaat kosten weten we nog niet, maar het doel is om het zo toegankelijk mogelijk te houden. We denken aan pay what you can, een strippenkaart of een abonnementje. Heb je goede ideeën? Deel het met ons!

🙋 Voor wie is dit?
In principe voor iedereen vanaf 16 jaar oud, maar laat je moeder thuis. Is ze nu een beetje sad? Stuur ze dan naar deze filmclub.

📅 Waar en wanneer?
De volgende editie is op zo 17 dec om 20.00 uur in de Clubzaal (wegens verbouwing van Filmzaal 4). Zet 'm in je agenda!

🤔 Wat bevalt, wat kan beter?
De Filmkantine is een nieuw concept, daarom zijn we benieuwd naar je mening. Wat bevalt, wat kan beter? Daar komen we hopelijk snel achter, met een beetje hulp van jou. Deel na afloop gerust je mening met ons. Dat kan via het formulier onder aan deze pagina.

📬 Blijf op de hoogte
Volg De Filmkantine op Instagram voor de laatste updates en nieuwe edities.

Superbad

Twee beste vrienden die op het punt staan om te slagen van de middelbare school spreken samen af dat, voordat ze beiden hun eigen kant op gaan naar andere scholen, ze een vriendin aan de haak slaan. Hun plannen gaan echter behoorlijk fout na een mislukte avond waar ze alcohol probeerden te kopen voor een schoolfeest en ze zich realiseren dat het behouden van hun vriendschap nog moeilijker kan zijn dan een vriendin proberen te krijgen.

De trailer
Superbad

Deel je mening

Ben je bij de eerste editie van De Filmkantine geweest? Dan help je ons ENORM door de onderstaande vragenlijst in te vullen: