Herfstvakantie
in de Verkadefabriek

Herfstvakantie

in de Verkadefabriek

Voor kinderen, klein of groot, is er de hele vakantie wat te doen in de Verkadefabriek!

Het is bijna vakantie en dat gaan we heel goed vieren! Met fijne familievoorstellingen, Peuterpret, workshop film maken, toffe kinderfilms en nog veel meer. De hele herfstvakantie is het één groot feest!

Ik wil naar:

Theater - Film
 


THEATER

TG GRAASLAND - PFFF 6+
di 20 okt en wo 21 okt, 15.00 uur | € 9 / Kind & Supporter € 7,50
Een beeldend en absurdistisch verhaal over een oververhit dorpje dat sinds kort aan zee ligt. Het strand is nog nooit zo dichtbij geweest en nu er toch geen winters meer bestaan, is het dubbel lang genieten in de zomer.
Lees meer

HOUSE OF NOUWS - EEN FEEST OM TE JANKEN 4+
za 24 okt, 15.00 uur (uitverkocht) en zo 25 okt, 11.00 (uitverkocht) en 15.00 uur | € 9 / Kind & Supporter € 7,50 
Een voorstelling met een hoog tempo en fysiek spel over hebberigheid en verlanglijstjes die veel ellende veroorzaken. Alles staat klaar. Er zijn feestelijke gasten, er hangen slingers en er is een veelbelovend cadeau. Maar de twee jarigen stralen niet echt. Ze lijken eerder gespannen en nogal druk. Voor wie is de taart?
Lees meer

FILM SPECIALS

DE SCHOOLTUIN MET KINDERCOLLEGE (4+) 
ma 19 okt, 13.20 uur | € 9,50 / Kind & Supporter € 8
Hoe begin je zelf een moestuin? Kan het ook op je vensterbank? We kijken eerst samen naar de film De Schooltuin, een film door de ogen van een groep kinderen die een jaar aan de slag gaan met het verbouwen van hun eigen groenten en bloemen. Daarna geeft Albert van Transfarmers uit Den Bosch een kindercollege moestuinen en is er een kleine verrassing, zodat ook jij met je handen in de grond van alles kan laten groeien.

FILM MAKEN IN EEN DAG (8 tot 12 jaar) (uitverkocht)
di 20 okt, 10.00 uur tot 17.15 uur | € 25 (incl. lunch en film ‘Jackie en Oopjen’)
3, 2, 1, actie! Heb je altijd al willen weten hoe een film wordt gemaakt? Hoe het er achter de camera aan toe gaat? Onder leiding van filmmaker Wouter van de Watering maken we met z’n allen een film die je op groot scherm kijkt. 

KIDS ONLY FILM! - JACKIE EN OOPJEN (8+)

do 22 okt, 18.20 uur | € 8
Kom naar de film met alleen je vrienden, broer of zus. Je ouders moeten maar iets anders gaan doen, want alleen kinderen zijn welkom! Tijdens een bezoekje aan het Rijksmuseum weet de 12-jarige Jackie niet wat haar overkomt: Rembrandts beroemde schilderij van Oopjen Coppit komt plotseling tot leven. Oopjen, die inmiddels zo’n 400 jaar oud is, komt terecht in een wereld die ze niet kent en gedraagt zich als een ongeleid projectiel. Dat gaat natuurlijk helemaal fout!

FAMILIE FILMONTBIJT 6+
zo 25 okt, 11.00 uur | Kind € 12,50 / Volwassen € 14
Het familiefilmobtbijt kan helaas niet doorgaan.
Heb je een kaartje gekocht? Dan ontvang je binnenkort bericht.

 

PEUTERPRET - PICKNICK MET TAART (2+)
Wo 21 en zo 25 okt, 11.00 uur | €9,50 / Kind & Supporter € 8
Peuterpret is dé ideale kennismaking met film voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Het licht blijft een beetje aan en kinderen zonder ‘uit-knop’ mogen gerust een rondje rennen. We drinken samen een glaasje ranja en gaan daarna cupcakes versieren.

 

 

FILMS IN DE HERFSTVAKANTIE

        

EXTRA INFORMATIE


NIEUWSBRIEF
Op de hoogte blijven van alle kinderactiviteiten in de Verkadefabriek?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!