18032

IETM is een cultureel netwerk van meer dan 500 podiumkunstenorganisaties en individuele professionals die wereldwijd actief zijn in de  podiumkunst. 

IETM bepleit de waarde van kunst en cultuur in een veranderende wereld en ondersteunt professionals door toegang tot internationale verbindingen, kennis en een forum voor uitwisseling. Dat doen ze onder andere door het organiseren van netwerkactiviteiten

Van 29 tot en met 31 oktober vindt in de Verkadefabriek de IETM focus meeting plaats. Een netwerkactiviteit voor zo'n 200 internationale professionals die hiervoor speciaal naar Den Bosch komen. In de Verkadefabriek gaan IETM-leden en internationale gasten dieper in op de toekomst van de internationale podiumkunstensector - hoe komt deze toekomst eruit te zien?

Naast de focus meeting nodigt de Verkadefabriek IETM-leden uit om een baanbrekend artistiek programma te verkennen met prominente stemmen in moderne mime, dans en nieuw circus van Panama Pictures, Julian Vogel, Bambie en Het Zuidelijk Toneel. Voor deze voorstellingen zijn ook kaarten te koop voor niet-leden. Het volledige programma wordt later bekend gemaakt.

meer over IETM (engels)