Marketing stage

Marketing stage

Droom je van een marketing carrière? Zet bij ons je eerste stappen.

Voor de afdeling marketing zijn we op zoek naar creatieve, communicatieve HBO-stagiair (m/v/x) met liefde voor film en theater.
Het betreft een meewerkstage (minimaal 4 dagen per week) voor de periode vanaf eind januari 2023.

De Verkadefabriek is dé culturele ontmoetingsplek van Den Bosch. 
In de twee theaterzalen, vijf filmzalen, Clubzaal en het café-restaurant is altijd wat te zien en te beleven. Met jaarlijks zo'n 7000 activiteiten: film, theater, cabaret, dans, muziek, spoken word, eten en drinken.

Werkzaamheden op de afdeling
Jouw taken zijn onder andere het communiceren van voorstellingen en films via website, sociale media, nieuwsbrief en persbericht, het schrijven en uitvoeren van marketingplannen en het  verrichten en verwerken van publieksonderzoek. Je werkt in een gezellig team, met collega's die jou graag helpen en begeleiden. 

Geen dag is hetzelfde in de Verkadefabriek. Wij bieden je een uitdagende stageplaats op een afwisselende, leerzame werkplek in een oude koekjesfabriek met aan de lopende band activiteiten en grote bezoekersaantallen.

Wanneer: start eind januari/begin februari 2023
Waar: afdeling marketing voor minimaal 4 dagen p/w
Wat: meewerken op afdeling Marketing
Begeleiding: Karlijn Gerritsen
Vergoeding: € 250,- per maand

Stuur je motivatie, CV én stage-eisen van je opleiding vóór 4 november naar karlijngerritsen@verkadefabriek.nl o.v.v. stage marketing. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Karlijn Gerritsen: 073 681 81 78.

Stagelopen in de Verkadefabriek