24-11-2022

Buitenbios im Schnee

Het programma

Buitenbios im Schnee

Buitenbios im Schnee

Het programma

HOME ALONE

Een echte kerstklassieker! Als de 8-jarige Kevin per ongeluk alleen wordt thuisgelaten met kerst, zal hij zelf twee niet al te slimme inbrekers buiten de deur moeten houden.

ZA 24 DEC OM 16.30 UUR  

uitverkocht

WHITE CHRISTMAS

Twee ex-officieren proberen met hun zang-en-dans act nieuw leven te blazen in een bijna failliet wintersporthotel van een voormalige collega. Een kerstklassieker met veel leuke muziek!

ZA 24 DEC OM 19.15 UUR 

Tickets

LOVE ACTUALLY

Tien liefdesverhalen in één film met o.a. Hugh Grant, Colin Firth, Emma Thompson, Liam Neeson en Rowan Atkinson.

WO 28 DEC OM 19.15 UUR   

uitverkocht

WIL DE KROKODIL (6+)

Nadat het gezin Primm naar New York verhuist, heeft de jonge Josh moeite met wennen. Dat verandert als hij op de zolder Wil ontdekt: een zingende krokodil die dol is op badderen, kaviaar en goede muziek... 

DO 29 DEC OM 16.30 UUR   

uitverkocht

ARMAGEDDON TIME

Persoonlijk coming-of-age-verhaal van filmmaker James Gray (Ad Astra) over de 12-jarige donderstraal Paul, die opgroeit New York in de jaren tachtig.  Met o.a. Anthony Hopkins, Anne Hathaway en Jeremy Strong.

DO 29 DEC OM 19.15 UUR   

Tickets

LIVING

Londen 1953. De rechtlijnige maar eenzame ambtenaar Mr. Williams (Bill Nighy) krijgt te horen dat hij niet meer lang zal leven. Met de dood in zicht zoekt hij naar een manier om aan het einde van zijn kleurloze leven iets moois na te laten.

VR 30 DEC OM 19.15 UUR   

Tickets

ERNEST & CELESTINE (4+)

Een nieuw avontuur met beer Ernest en muis Célestine. Samen keren ze terug naar Brabbelland, het land van beer, om zijn kapotte viool te laten repareren. Daar aangekomen komen ze erachter dat muziek al jaren in het hele land verboden is…

WO 4 JAN OM 16.30 UUR   

Tickets

À PLEIN TEMPS

De hardwerkende Julie kan eindelijk op sollicitatie komen voor een baan met een beter perspectief. Maar net uitgerekend op die dag is er ook een landelijke staking van het openbaar vervoer.

WO 4 JAN OM 19.15 UUR   

Tickets

I WANNA DANCE: THE WHITNEY HOUSTON MOVIE

Ga mee op een emotionele, turbulente reis door het leven en de carrière van de legendarische zangeres Whitney Houston.

DO 5 JAN OM 19.15 UUR    

Tickets

PADDINGTON 2 (6+)

Het zachtaardige beertje Paddington wil graag een prachtig antiek boek kopen voor de 100e verjaardag van zijn lieve tante Lucy, maar het wordt moeilijk als hij wordt beschuldigd van diefstal...

VR 6 JAN OM 16.30 UUR    

Tickets

HALLELUJAH: LEONARD COHEN, A JOURNEY, A SONG

Een eerbetoon aan Leonard Cohen en zijn meest bekende en meest gecoverde song. Hallelujah. Het lied waar hij maar liefst zeven jaar aan werkte.

VR 6 JAN OM 19.15 UUR    

Tickets

THE BANSHEES OF INISHERIN

De nieuwste film van Martin McDonagh (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri) met o.a. Colin Farrell. Een prachtige film over vriendschap die is genomineerd voor acht Golden Globes! 

ZA 7 JAN OM 16.30 UUR    

Tickets

AMÉLIE POULAIN

Charmant en romantisch sprookje over een eenzaam meisje dat besluit zich positief te gaan mengen in de levens van haar mede-inwoners van Montmartre.

ZA 7 JAN OM 19.15 UUR    

Tickets

x