27-2-2024

Zomerexpo

in de Verkadefabriek

8042

8040

8041

Een unieke kans

Voor het eerst krijg jij als bevlogen vrijetijdsfotograaf of semi-professional de kans om je werk te exposeren in de Verkadefabriek.

“We krijgen regelmatig aanvragen uit de Bossche gemeenschap om foto's te exposeren, maar moeten helaas vaak nee verkopen. Er is een grote groep fotografen die niet de kans krijgt om hun werk op een prominente plek te presenteren. Daarom bieden we deze zomer de unieke kans aan Bossche fotografen om hun werk vier weken lang te exposeren.” - Jeffrey Meulman, directeur van de verkadefabriek.

Zo werkt hetIedere vrijetijdsfotograaf of semi-professional uit Den Bosch en omgeving kan meedoen. Stuur maximaal twee foto's per persoon digitaal in, voorzien van een korte beschrijving en de eventuele vraagprijs. De gekozen foto’s moeten een minimale lijstomvang van 50x60 cm hebben en ingelijst zijn of opgeplakt kunnen worden. Onze curator Theo Audenaerd maakt een selectie om de kwaliteit en diversiteit te waarborgen. De deadline voor het insturen van foto’s is 1 mei 2024. Inzenders ontvangen medio mei bericht of hun foto’s geselecteerd zijn. De expositie vindt plaats van half juli tot half augustus in de Verkadefabriek.

Stuur je foto's in via aanmelding@verkadefabriek.nl