Informatie Verkadefabriek
Boschdijkstraat 45
5211 VD 's-Hertogenbosch
Kassa: 073 681 81 60
Kantoor: 073 681 81 50 info@verkadefabriek.nl

Raoul Heertje

Raoul Heertje

Artist-in-residence van de Verkadefabriek

Comedian, schrijver en programmamaker Raoul Heertje is de eerste artist-in-residence van de Verkadefabriek. Het is de bedoeling dat in de toekomst meerdere kunstenaars en theatermakers de Verkadefabriek als hun tijdelijke artistieke thuis beschouwen, waarvan Raoul de eerste is.

Raoul Heertje wil zijn blik verruimen en geïnspireerd worden door mensen uit alle Bossche windrichtingen. Daartoe zoekt hij contact met de Bossche gemeenschap en het Bossche bedrijfsleven. Afgelopen maand bezocht hij onder meer het jongerencentrum Zuid-Oost aan de Gestelseweg, waar hij sprak met medewerkers van PowerUp073. Ook ging hij in gesprek met bedrijven die zich als Vriend aan de Verkadefabriek verbonden hebben.

Raoul Heertje (1963) is oprichter van Comedytrain, was jarenlang teamcaptain in het televisieprogramma Dit was het nieuws en onlangs nog te zien bij De Avondshow Stand-ups van Arjen Lubach. 

Raoul ontwikkelt een theaterprogramma, waarvoor hij ideeën haalt uit optredens in en initiatieven met de Verkadefabriek. Hiervoor is hij de komende maanden regelmatig te vinden in ‘s-Hertogenbosch. Ook start Raoul binnenkort een podcast, waarin hij in gesprek gaat met Bosschenaren én gaat hij comedyworkshops geven aan jongeren. Hou deze pagina en onze social media in de gaten voor meer informatie!