Stage facilitair/gebouw

Stage facilitair/gebouw

Voor de afdeling gebouw zijn we op zoek naar een enthousiaste, doorpakkende en handige stagiair (m/v/x) met liefde voor podiumkunsten. Het betreft een meewerkstage van minimaal 8 tot maximaal 32 uur per week

De Verkadefabriek is dé culturele ontmoetingsplek van Den Bosch. In de twee theaterzalen, vijf filmzalen, Clubzaal en het café-restaurant is altijd wat te zien en te beleven. Met jaarlijks zo'n 7000 activiteiten: film, theater, cabaret, dans, muziek, spoken word, eten en drinken.

Werkzaamheden op de afdeling
Jouw taken zijn onder andere het gebruiksklaar maken van ruimtes, eenvoudige onderhouds- en herstelwerkzaamheden uitvoeren, assisteren bij het beheer van het karakteristieke pand.

Geen dag is hetzelfde in de Verkadefabriek. Wij bieden je een uitdagende stageplaats op een afwisselende, leerzame werkplek in een oude koekjesfabriek met aan de lopende band activiteiten en grote bezoekersaantallen. Het pand ligt op 10 minuten loopafstand van centraal station ’s-Hertogenbosch.

Waar: afdeling gebouw
Wat: meewerken op afdeling
Wanneer: start eind augustus/ begin september (bespreekbaar)
Leeftijd: minimaal 16 jaar
Begeleiding: Ronald van der Velden
Vergoeding: € 350,- per maand bij 36 uur

Stuur je motivatie, CV én stage-eisen van je opleiding vóór 10 juni 2024 naar ronaldvandervelden@verkadefabriek.nl o.v.v. stage gebouw. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ronald van der Velden, 073-6818174.


De Verkadefabriek wil een diverse en inclusieve organisatie zijn, waar iedereen zich thuis voelt. Divers samengestelde teams waar iedereen ertoe doet, maken ons effectiever, creatiever en zorgen voor betere dienstverlening. Daarnaast vinden we het belangrijk een afspiegeling te zijn van de samenleving. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de kandidaat die de diversiteit binnen het team versterkt.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.