Informatie Verkadefabriek
Boschdijkstraat 45
5211 VD 's-Hertogenbosch
Kassa: 073 681 81 60
Kantoor: 073 681 81 50 info@verkadefabriek.nl

Stage lopen op de afdeling verhuur

Stage lopen op de afdeling verhuur

Afwisselend en leerzaam!

De Verkadefabriek: ooit een koekjesfabriek en nu dé culturele ontmoetingsplek van Den Bosch. Iedere dag geopend en dankzij de ruim 6.000 activiteiten -theater, cabaret, film, dans, muziek, debat, festivals, eten en drinken- is er bijna altijd wat te zien en te beleven. 

De Verkadefabriek verhuurt haar zalen daarnaast voor congressen, lezingen, presentatie, workshops, repetities, vergaderingen, een voorstelling of een filmvertoning. Kleine of grote ruimtes, meerdere ruimtes tegelijk, overdag, ’s avonds of in het weekend: met drankjes, lunch of diner.

Voor de afdeling verhuur/productie zijn we op zoek naar een communicatieve en representatieve stagiair. Het betreft een meewerkstage voor 32 uur per week.

Werkzaamheden op de afdeling
Jouw werkzaamheden zijn net zo divers als de huurders waarmee je te maken krijgt, geen dag is hetzelfde! Je verwerkt verhuuraanvragen, onderzoekt de mogelijkheden per aanvraag, stelt offertes op, overlegt intern over de technische en organisatorische aspecten en stelt draaiboeken op. Ook ben je als gastheer/gastvrouw aanspreekpunt bij activiteiten. Zo verloopt elke verhuring soepel.

Wat vragen we van jou?
Je hoeft niet overal een ster in te zijn (je gaat tijdens je stage nog heel veel leren!), maar het is wel prettig wanneer je klantgericht en enthousiast bent, communicatief sterk en accuraat.
Wij bieden een uitdagende stageplaats op een afwisselende en leerzame werkplek in een oude koekjesfabriek met aan de lopende band activiteiten en grote bezoekersaantallen.

Nog een paar details op een rijtje
Wanneer: schooljaar 2022-2023
Waar: afdeling verhuur voor +/- 32 uur p/w
Wat: meewerken op de afdeling
Begeleiding: Teamhoofd verhuur -  Arjan Timmermans
Vergoeding: € 200,- per maand

Zie jij jezelf bij ons meewerken? Leuk! Je motivatie en de stage-eisen van je opleiding kun je sturen naar arjantimmermans@verkadefabriek.nl o.v.v. stage verhuur. Ook voor vragen kun je contact opnemen met Arjan.


Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld