Student
Studentenkorting in de Verkadefabriek

Student

Studentenkorting in de Verkadefabriek

Goedkoop naar de film of het theater? Dat kan in de Verkadefabriek!

Hou je aan het eind van je geld ook altijd een stukje maand over? Aan ons kan het niet liggen. In de Verkadefabriek betaal je maar € 8 voor film en € 10 voor theater. Dat is goedkoper dan een avond stappen. Komen dus!

In de Verkadefabriek zie je de nieuwste arthouse films, de beste cabaretiers, de nieuwste generatie dans- en theatermakers en beleef je intieme concerten.

De studentenkorting geldt op de dag zelf, aan de kassa van de Verkadefabriek, op vertoon van je collegekaart of CJP-pas. 
(Deze korting geldt voor jongeren t/m 29 jaar, op vertoon van een geldige collegekaart of CJP-pas.)


Hieronder een aantal tips van voorstellingen uit het nieuwe seizoen speciaal gekozen voor jullie!

Bekijk het volledige programma hier!

Our recommendation on shows and info about the student discount for international students are available here!CABARETAlex Ploeg - Ultimatum (reprise)
Do 27 feb, 20.15 uur

Alex Ploeg is een zelfverzekerde jongen die het allemaal niet weet. Die rake vragen stelt over onderwerpen die er niet toe doen. Een succesvolle mislukking. In Ultimatum komen in sneltreinvaart rake grappen, absurde observaties en betoverende gitaarliedjes op je af. 

René van Meurs - Hunkert
Za 29 feb, 20.30 uur

Je kunt op zoek zijn naar de liefde, je kunt ernaar verlangen of zelfs smachten. René van Meurs doet daar een schepje bovenop. Hij hunkert. En jij kunt niet anders dan van hem houden. Als het op de liefde aankomt, heeft René van Meurs geleefd en geloofd. Met wisselend succes.

Martijn Koning - Koning van de toekomst
Vr 6 en za 7 mrt, 20.30 uur

Martijn is De Koning van de dieren in zijn nieuwe theatershow. Dieren speelden altijd al een grote rol in de shows van Martijn Koning, maar nu is het echt tijd om een volledige show te wijden aan onze beste vrienden. Honden, katten, olifanten, haaien, parkieten, naakte molratten en natuurlijk mensen.

Fresku - Voordat het te laat is
Za 11 apr, 20.30 uur 

Fresku komt voor het eerst naar de Verkadefabriek. Met een prikkelend en eerlijk verhaal. Hij komt dichterbij zichzelf dan ooit. Zonder show of typetjes, maar alleen met een kruk en microfoon. Hij gaat op zoek naar wat theater voor hem betekent.

Stefano Keizers - Sorry baby
Za 23 mei, 20.30 uur

Vorig jaar was Stefano Keizers hier te zien met Sorry baby. Dat ging goed, maar niet in het hele land. Stefano lokt met zijn voorstelling veel bizarre reacties uit waar aan het einde van het seizoen veel over te lezen was. Stefano: ‘’Het is theatermagie in volle glorie.’’MUZIEKLucky Fonz III - Buiten de lijnen
Za 29 feb, 20.30 uur

Hij combineert cabaret, kleinkunst en unieke liedjes tot een onvergelijkbaar geheel in de clubzaal. In 2020 keert Lucky Fonz eindelijk weer terug met Buiten de Lijnen. Mooie liedjes, aparte verhalen, humor, diepgang en -vooral- ontroerig.DANS


 


Panama Pictures - Road to Panama 2020

Do 23 t/m za 25 apr, 20.15 uur

Road to Panama neemt je van heel dichtbij mee in een energieke mix van korte artistieke en acrobatische acts. Het is als een avond met vrienden. Vermakelijk en ongedwongen, maar met de scherpte van een goed gesprek. Er wachten je nieuwe ontmoetingen, die raken en verrassen. In spannende duetten en intrigerende solo’s, over de grens van dans en circus.THEATERClub Gewalt - Life, oh life
Vr 24 en za 25 jan, 20.15 uur
Club Gewalt is gekaapt door de consumptiemaatschappij en there is no fucking way out. Dus gaat Club Gewalt erin. In een lifestyle opera proberen ze het ultieme nirvana te bereiken met de dingen om hen heen. Mindfulness, maar dan met spullen. Club Gewalt wordt één met zijn Rituals douchegel, Fairphone, pannenkoekenplant, vintage koffietafeltje, Harari boekencollectie en ge-recyclede Freitag rugzak.

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!