Student
Studentenkorting in de Verkadefabriek

Student

Studentenkorting in de Verkadefabriek

Goedkoop naar de film of het theater? Dat kan in de Verkadefabriek!

Hou je aan het eind van je geld ook altijd een stukje maand over? Aan ons kan het niet liggen. In de Verkadefabriek betaal je maar € 8 voor film en € 10 voor theater / cabaret / muziek / dans. Dat is goedkoper dan een avond stappen. Komen dus!

In de Verkadefabriek zie je de nieuwste arthouse films, de beste cabaretiers, de nieuwste generatie dans- en theatermakers en beleef je intieme concerten.

De studentenkorting geldt op de dag zelf, aan de kassa van de Verkadefabriek, op vertoon van je collegekaart of CJP-pas. 
(Deze korting geldt voor jongeren t/m 29 jaar, op vertoon van een geldige collegekaart of CJP-pas.)


Hieronder een aantal tips van voorstellingen uit het nieuwe seizoen speciaal gekozen voor jullie!

Bekijk het volledige programma hier!

Our recommendation on shows and info about the student discount for international students are available here!CABARETFuad Hassen - Remmende voorsprong
Do 14 mei, 20.15 uur
Fuad is een man van kleine zaken, die hij vervolgens op onnavolgbare wijze opblaast en uitspeelt. Futiliteiten zijn aan hem welbesteed. Maar wat als er een klein dingetje net anders was verlopen? Was de wereld dan anders?

Leids Cabaret Festival - Finalistentour 2020
Za 16 mei, 20.30 uur 

Micha Wertheim, Erik van Muiswinkel, Najib Amhali, Paulien Cornelisse, Wim Helsen en Tim Fransen, stonden allen in de finale van het Leids Cabaret Festival voordat ze doorbraken bij het grote publiek. Grote kans dus, dat je op deze avond zomaar eens de nieuwe grote namen van de Nederlandse cabaretwereld ontdekt. 

Anne Neuteboom - Hit me baby one more time (try-out)
vr 22 & za 23 mei, 20.15 uur 
Neut probeert een nieuwe voorstelling uit. Ze studeerde af aan de Koningstheateracademie. Won daarna de jury- en publieksprijs van Cameretten. Maakte vervolgens twee succesvolle voorstelling. Het is tijd voor episode drie: Hit me baby one more time.

Stefano Keizers - Sorry baby
Za 23 mei, 20.30 uur

Vorig jaar was Stefano Keizers hier te zien met Sorry baby. Dat ging goed, maar niet in het hele land. Stefano lokt met zijn voorstelling veel bizarre reacties uit waar aan het einde van het seizoen veel over te lezen was. Stefano: ‘’Het is theatermagie in volle glorie.’’


 


DANSPanama Pictures - Road to Panama 2020

Do 23 t/m za 25 apr, 20.15 uur

Road to Panama neemt je van heel dichtbij mee in een energieke mix van korte artistieke en acrobatische acts. Het is als een avond met vrienden. Vermakelijk en ongedwongen, maar met de scherpte van een goed gesprek. Er wachten je nieuwe ontmoetingen, die raken en verrassen. In spannende duetten en intrigerende solo’s, over de grens van dans en circus

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!