Studentenkorting

Studentenkorting

in de Verkadefabriek

Studentenkorting

Studentenkorting

in de Verkadefabriek

Studentenkorting

Studentenkorting

in de Verkadefabriek

Studentenkorting

Studentenkorting

in de Verkadefabriek

Goedkoop naar de film of het theater?

Dat kan in de Verkadefabriek!

Beter! Plof, aan het einde van de dag, neer in de filmzaal - kost je maar 8 euro. Of ga naar de beste cabaretiers, fijnste concerten en de nieuwste generatie dans- en theatermakers voor een tientje. Daarvoor of daarna (of allebei) bestel je een goed koud biertje in het café. We zien je wel verschijnen!  

De studentenkorting is geldig, voor jongeren t/m 29 jaar. Je kunt je ticket online kopen (voor theatervoorstellingen vanaf 24 uur van tevoren) en afhalen aan de kassa van de Verkadefabriek, op vertoon van je collegekaart of CJP-pas. 
 

ALS EERSTE OP DE HOOGTE

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste voorstellingen? Meld je aan voor onze Whatsapp service. Voeg 06-83792619 toe aan je telefooncontacten en stuur ons een appje met de tekst ‘VF AAN‘. We appen je als we een nieuwe voorstelling hebben.
 

DE BESTE TIPS, VAN ONZE STAGIAIRE ESMERALDA VOOR JOU

We hebben een uitgebreid programma op de website staan. En dat kan soms lastig kiezen zijn. Daarom: de beste tips, van ons voor jou. Om precies te zijn van onze stagiaire Esmeralda - in het dagelijks leven student, dus - voor jou! Hoef je niet meer te zoeken enzo! 

Studentenavond: Bios & Borrelen

Film en een drankje voor maar €10

Zin in een gezellig avondje met je vrienden? Kom dan op donderdagavond naar Bios & Borrelen. Met deze studentendeal kun je naar de film én krijg je een drankje voor maar € 10 per persoon.

Je hebt keuze uit alle films op donderdagavond. Kies voor een Bios & Borrelen-ticket in het bestelproces en haal je tickets op de avond zelf op bij de kassa, op vertoon van je studenten- of CJP-pas (t/m 29 jaar).

Film gekeken, tijd voor een drankje? Geef bij je bestelling aan dat je gebruik maakt van Bios & Borrelen. Je krijgt je drankje op vertoon van je tickets.

MEER INFO
Studentenavond: Bios & Borrelen

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze whatsapp service! 

Voeg 06-83792619 toe aan je telefooncontacten (als je dat niet doet kunnen we je geen berichten sturen) en stuur ons een appje met de tekst ‘VF AAN‘. Je krijgt vanaf nu updates wanneer er nieuw programma is.

15939