ticketmatic app update

ticketmatic app update

Onlangs heeft Ticketmatic de app vernieuwd. Voor je volgende bezoek aan de Verkadefabriek, moet je de Ticketmatic app updaten.  

Hoe installeer je de nieuwe app?
1. Bij sommige toestellen wordt de app automatisch geüpdatet of kun je de app handmatig updaten. Niet bij jou? Verwijder de bestaande app van je telefoon. 
2. Download nu de Ticketmatic app. iPhone: ga naar de App Store. Alle andere telefoons: ga naar de Google Play Store. De app heeft een nieuw logo, met vier kleuren. 
3. Voer eenmalig het e-mailadres in waarmee je kaarten bij ons bestelt.
4. Op dat e-mailadres krijg je vervolgens een mailtje met een pincode, waarna je kunt inloggen.

Wat is er nieuw? 
Om je kaartjes te zien, moet je kiezen uit aangesloten theaters: de Verkadefabriek staat -met de V- achteraan in het rijtje. Je komt nu in je wallet. Hier worden je tickets getoond van evenementen die nog gaan plaatsvinden. Alle evenementen die geweest zijn, vind je onder evenement historiek, achter het menu rechtsonder. Je hoeft dus niet meer eindeloos door je lange lijst met bezoekjes aan de Verkadefabriek te scrollen om bij je tickets voor komend weekend te komen, best fijn!

Gelukt?
Mooi! 

Nog niet gelukt?
Het kan zijn dat je eerst je telefoon moet updaten. Als je een iphone hebt, heb je minimaal ios 16 nodig om de nieuwe app te kunnen downloaden. Lukt het niet om de nieuwe app te downloaden? Geef ons een seintje via info@verkadefabriek.nl, of bel of loop even langs bij de kassa, dan kijken we met je mee. 

Kies een taal