Informatie Verkadefabriek
Boschdijkstraat 45
5211 VD 's-Hertogenbosch
Kassa: 073 681 81 60
Kantoor: 073 681 81 50 info@verkadefabriek.nl

Zelfstandig werkend kok

Zelfstandig werkend kok

Heerlijk biologisch koken voor onze gasten

Het drukbezochte café-restaurant is elke dag vanaf 11.00 uur open en is het kloppende hart van de Verkadefabriek. Voor koffie, eten, krantje lezen, kijken en bekeken worden. Drinken met vrienden of vriendinnen, voor of na een voorstelling, film of zomaar. Vroeg, laat of snel tussendoor, voor een zakelijke afspraak of een date. Om af te spreken en door te zakken, te ontmoeten en mee te maken. Alles en iedereen komt hier samen. Nu jij nog.

We zijn op zoek naar een Zelfstandig werkend kok m/v (32-38 uur p/w).

Als zelfstandig werkend kok bij de Verkadefabriekben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de lunch en diner. We werken vanuit passie, liefde en creativiteit als het om eten gaat. Gerechten ontwikkelen we zelf en we wisselen regelmatig onze menukaarten. Zin in een nieuwe impuls in een unieke en levendige omgeving? Kom werken bij de Verkadefabriek!

Jouw kwaliteiten:
• Je hebt bij voorkeur een afgeronde opleiding als zelfstandig werkend kok
• Je hebt teamspirit, samenwerken is aan jou wel besteed
• Je hebt oog voor detail en bent kwaliteitsgericht
• Je bent stressbestendig en flexibel
• Je bent gastgericht

Jouw toekomstige werk:
Met elke dag diverse activiteiten in de Verkadefabriek, is het van de ochtend tot de avond een drukke bedoeling in het café-restaurant. Als kok bij de Verkadefabriek heb je dan ook een leuke, veelzijdige baan binnen een dynamisch en nog steeds groeiend bedrijf waar een energieke werksfeer hangt en veel leuk collega’s werken. Je salaris is conform de normen van Koninklijke Horeca Nederland in functieschaal 5. En: we investeren graag in je, want eenmaal lid van de Verkadefamilie hebben we je het liefst zo lang mogelijk bij ons.

Nu al zin in een baan als deze? Deel je enthousiasme dan vandaag nog met ons, want we zoeken op korte termijn iemand precies zoals jij. Stuur een mail met CV en motivatie naar annekelemmers@horecaverkadefabriek.nl onder vermelding van ‘Zelfstandig werkend kok’. Wil je graag meer informatie? Neem dan telefonisch contact op met Anneke via 073 681 81 81.


Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.