Zelfstandig werkend kok

Zelfstandig werkend kok

Heerlijk biologisch koken voor onze gasten

Ooit een koekjesfabriek… Nu dé culturele ontmoetingsplek van Den Bosch. In de Verkadefabriek komt het goede samen: kunst & cultuur en… eten & drinken! Kom jij als zelfstandig werkend kok in een gloednieuwe keuken werken?

Na een grootschalige verbouwing openden we eind februari 2023 een nieuwe, ruim opgezette open keuken. Je vindt hier onder andere 2 kookeilanden, de nieuwste apparatuur en een nieuwe spoelkeuken. Onze keuken is gericht op de drukte voor- en na film- en theatervoorstellingen. Met ons nieuwe foodconcept bieden we onze bezoekers een fijne culinaire ervaring!

We zijn op zoek naar een Zelfstandig werkend kok m/v/x (32-38 uur p/w).

Als zelfstandig werkend kok bij de Verkadefabriek ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de lunch en het diner. We werken vanuit passie, liefde en creativiteit als het om eten gaat. Gerechten ontwikkelen we zelf en we wisselen maandelijks onze menukaarten. Zin in een nieuwe impuls in een unieke en levendige omgeving? Kom werken bij de Verkadefabriek!

Jouw kwaliteiten

 • Je hebt bij voorkeur een afgeronde opleiding als zelfstandig werkend kok
 • Je hebt teamspirit, samenwerken is aan jou wel besteed
 • Je hebt oog voor detail en bent kwaliteitsgericht
 • Je bent stressbestendig en flexibel
 • Je bent gastgericht
 • Je bent creatief en brengt verfrissende ideeën in

Wat bieden wij

 • De mogelijkheid om 32 of 38 uur te werken, jij kiest! 
 • Salaris conform de norm van Koninklijke Horeca Nederland in functiegroep 6, minimaal €2.200 tot maximaal €2800 op basis van 38 uur. Je wordt ingedeeld op basis van je ervaring. En je deelt uiteraard mee in de fooienpot.
 • Dynamische werkomgeving waar iedere dag diverse activiteiten in de Verkadefabriek worden georganiseerd.
 • Energiek en gezellig team van ongeveer 50 horeca toppers.
 • Ontwikkelmogelijkheden: wij vinden het belangrijk om in jou te investeren.
 • Roosters worden in overleg gemaakt en we denken graag mee met jouw voorkeuren voor een (vaste) roostervrije dag. Je bent beschikbaar in de avonden en weekenden.

Nu al zin in een baan als deze? Deel je enthousiasme dan vandaag nog met ons, want we zoeken op korte termijn iemand precies zoals jij. Stuur een korte mail met CV en motivatie naar info@horecaverkadefabriek.nl onder vermelding van ‘Vacature Zelfstandig Werkend Kok’. Wil je graag meer informatie? Neem dan telefonisch contact op met Anneke Lemmers (Manager Horeca) via 073-6811877.

De Verkadefabriek wil een diverse en inclusieve organisatie zijn, waar iedereen zich thuis voelt. Divers samengestelde teams waar iedereen ertoe doet, maken ons effectiever, creatiever en zorgen voor betere dienstverlening. Daarnaast vinden we het belangrijk een afspiegeling te zijn van de samenleving. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de kandidaat die de diversiteit binnen het team versterkt.


Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.