Informatie Verkadefabriek
Boschdijkstraat 45
5211 VD 's-Hertogenbosch
Kassa: 073 681 81 60
Kantoor: 073 681 81 50 info@verkadefabriek.nl

Reserveer een tafel in ons restaurant

Ons café-restaurant is elke dag geopend, van 11.00 tot 00.00 uur. Reserveer een tafeltje als je zeker wilt zijn dat je voor je film of voorstelling een hapje gegeten hebt. Maar gewoon langslopen kan ook! Er is vaak plek, alleen soms is er kans dat je eventjes moet wachten. Zin in een bezoekje? Je bent van harte welkom! Houd je coronatoegangsbewijs paraat als je graag binnen wilt zitten, op het terras heb je dit niet nodig. Hoe het ook alweer precies zit, lees je hier

Vega, vegan, glutenvrij?
Doen we, hebben we, kunnen we! Er staat van alles wat op onze menukaart, die iedere drie maanden verandert. Heb je één of meer voedselallergieën of -intoleranties? Ook dan kun je nog steeds smakelijk bij ons eten, natuurlijk! Geef het ons door en we verzorgen een lekker maal op maat. Voor kinderen tot 12 jaar hebben we een speciale menukaart. 
Bekijk de menukaarten

Reserveren voor het filmontbijt
Kaartjes voor film met ontbijt à €14,50 (€15,50 voor films vanaf 130 min) zijn online te koop door op ‘koop pakket’ te klikken op de pagina van de ontbijtfilm in het filmprogramma op zondag. Ontbijten zonder film kan ook altijd. Het zondags ontbijt is van 10.30 tot 12.00 uur te bestellen. Drankjes zijn niet bij het filmontbijt inbegrepen.
Lees alles over het filmontbijt

Reserveren voor Food & Film
Een kaartje voor Food & Film koop je aan de kassa, of online. We vertonen meerdere films op één avond. Dit kan drukte veroorzaken in het restaurant met Food & Filmliefhebbers. Soms moet je dan even wachten, maar we houden wel rekening met de starttijd en eindtijd van de film.
Lees alles over Food & Film