Reserveer een tafel in ons restaurant

Reserveer een tafel in ons restaurant

 


Je kunt elke dag bij ons terecht, vanaf 11.00 uur. Reserveer een tafeltje als je er zeker van wilt zijn dat je voor je film of voorstelling een hapje gegeten hebt. Maar gewoon langslopen kan ook! Er is vaak plek, soms moet je eventjes wachten. Je bent in ieder geval van harte welkom! 

Vega, vegan, glutenvrij?
Doen we, hebben we, kunnen we! Er staat van alles wat op onze menukaart. Heb je één of meer voedselallergieën of -intoleranties? Ook dan kun je nog steeds smakelijk bij ons eten, natuurlijk! Geef het ons door en we verzorgen een lekker maal op maat. Voor kinderen tot 12 jaar hebben we een speciale menukaart. 
Bekijk de menukaart

Reserveren voor het filmontbijt
Kaartjes voor film met ontbijt à €14,50 (€15,50 voor films vanaf 130 min) zijn online te koop door op ‘koop pakket’ te klikken op de pagina van de ontbijtfilm in het filmprogramma op zondag. Ontbijten zonder film kan ook altijd. Het zondags ontbijt is van 10.30 tot 12.00 uur te bestellen. Drankjes zijn niet bij het filmontbijt inbegrepen.
Lees alles over het filmontbijt

Reserveren voor Food & Film
Een kaartje voor Food & Film koop je aan de kassa, of online voor €21,50 (€22,50 voor films vanaf 130 min). We vertonen meerdere films op één avond. Dit kan drukte veroorzaken in het restaurant met Food & Filmliefhebbers. Soms moet je dan even wachten, maar we houden wel rekening met de starttijd en eindtijd van de film.
Lees alles over Food & Film

Honden
Dieren zijn niet welkom in het café-restaurant, uitgezonderd blindengeleide- of hulphonden natuurlijk.