Filmontbijt

Filmontbijt

De persconferentie van dinsdag 13 oktober was duidelijk. De horeca moet dicht en er mogen maximaal 30 bezoekers naar binnen bij voorstellingen en films.

Vandaag, woensdag 14 oktober, ben je nog van harte welkom in het café en restaurant. Vanavond om 22.00 uur sluiten we het café-restaurant voor (naar verwachting) vier weken. Vandaag kun je nog tot 21.00 uur bij ons terecht, natuurlijk volgens de huidige richtlijnen met maximaal 30 bezoekers per ruimte. Het filmontbijt is voorlopig niet te koop.


Of je nou 's ochtends een rondje Bossche Broek met de hond loopt, in je ochtendjas bijkomt van een gezellige avond of fanatiek tientallen kilometers fietst, vanaf 10.30 uur kun je uitpuffen met een heerlijk ontbijt en een goede film. Schuif je aan?


 

En proef:

 • Griekse Yoghurt Granola
  vers bosfruit / honing

  Of
 • Gerookte zalm
  brood / gepocheerd ei / doperwtencrème / venkel / kappertjes 

Of

 • Croissantontbijt
  boter / jam / kruiden roerei / vers fruit


Bestel er een goede kop koffie bij of een vers sjuutje en start je zondag smaakvol! 

Kaartjes voor film met ontbijt à €14 (€15 voor films vanaf 130 min) zijn online te koop door op ‘koop pakket’ te klikken op de pagina van de ontbijtfilm in het filmprogramma op zondag. Ontbijten zonder film kan ook altijd. Het zondags ontbijt is van 10.30 tot 12.00 uur te bestellen. Drankjes zijn niet bij het filmontbijt inbegrepen.

Let op! 
Rustig ontbijten? Schuif dan 1 uur voor aanvang van de film aan. We adviseren je te reserveren, er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!