Filmontbijt

Filmontbijt

De Verkadefabriek is van vrijdag 13 tot en met dinsdag 31 maart gesloten. Wij volgen voor de ontwikkelingen rondom het Coronavirus de richtlijnen en aanwijzingen vanuit RIVM, overheid, lokale GGD en gemeente. 

Kaartjes gekocht?
Je krijgt per mail bericht van ons met meer informatie.Schuif op zondag aan bij het filmontbijt. Of je nou 's ochtends een rondje Bossche Broek met de hond loopt, in je ochtendjas bijkomt van een gezellige avond of fanatiek tientallen kilometers fietst, vanaf 10.30 uur kun je uitpuffen met een heerlijk ontbijt en een goede film.En proef:

 • Griekse Yoghurt Granola
  Griekse yoghurt / granola / vers bosfruit / honing

  Of
 • Desembrood met zalm gravad lachs
  plak desembrood met huisgemarineerde zalm / wakame / zoetzure venkel / mierikswortelmayo

  Of
 • Croissantontbijt
  ovenverse croissant / boter / jam / kruiden roerei / schaaltje vers fruit


Bestel er een goede kop koffie bij of een vers sjuutje en start je zondag smaakvol! 

Kaartjes voor film met ontbijt à €14 (€15 voor films vanaf 130 min) zijn online te koop door op ‘koop pakket’ te klikken op de pagina van de ontbijtfilm in het filmprogramma op zondag. Ontbijten zonder film kan ook altijd. Het zondags ontbijt is van 10.30 tot 12.00 uur te bestellen. Drankjes zijn niet bij het filmontbijt inbegrepen.

Let op! We adviseren je te reserveren, er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Rustig ontbijten? Schuif dan 1 uur voor aanvang van de film aan.

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!