Filmontbijt

Filmontbijt

Start je zondag goed

Of je nou 's ochtends een rondje Bossche Broek met de hond loopt, in je ochtendjas bijkomt van een gezellige avond of fanatiek tientallen kilometers fietst, vanaf 10.30 uur kun je uitpuffen met een heerlijk ontbijt en een goede film. Schuif je aan?

Hoe werkt het?

Filmontbijt is een combinatie van ontbijt in het café-restaurant en een filmkaartje voor een van de geselecteerde ochtendfilms. Kaartjes voor film met ontbijt à €15,50 (€16,50 voor films langer dan 2 uur) zijn op de website en aan de kassa te koop. 

Het zondags ontbijt is van 10.30 tot 12.00 uur te bestellen in het café-restaurant. Het ontbijt wordt aan tafel geserveerd. 

Rustig ontbijten? Schuif dan 1 uur voor aanvang van de film aan. We adviseren je vooraf een kaartje te bestellen voor het Filmontbijt, er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Uiteraard kun je ook de film bezoeken zonder ontbijt, daarvoor koop je een ‘normaal’ filmkaartje. Wil je ontbijten zonder film, schuif dan gezellig aan in het café-restaurant, hiervoor hoef je niet te reserveren.