Informatie Verkadefabriek
Boschdijkstraat 45
5211 VD 's-Hertogenbosch
Kassa: 073 681 81 60
Kantoor: 073 681 81 50 info@verkadefabriek.nl

Filmontbijt

Start je zondag goed

Of je nou 's ochtends een rondje Bossche Broek met de hond loopt, in je ochtendjas bijkomt van een gezellige avond of fanatiek tientallen kilometers fietst, vanaf 10.30 uur kun je uitpuffen met een heerlijk ontbijt en een goede film. Schuif je aan?

Heerlijk ontbijt

 • Griekse Yoghurt Granola
  vers bosfruit / honing

  Of

 • Gerookte zalm
  brood / gepocheerd ei / doperwtencrème / venkel / kappertjes 

  Of

 • Croissantontbijt
  boter / jam / kruiden roerei / vers fruit

Films te zien op zo 18 juli

Envole-Moi
Envole-Moi is een hartverwarmende Franse komedie over een bijzondere vriendschap tussen twee jongens die hun levens voorgoed heeft veranderd. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.
Klik hier voor kaartjes

Supernova
Colin Firth en Stanley Tucci zijn fenomenaal als Sam en Tusker, die in Supernova samen hun weg moeten vinden in een leven dat langzaam uit hun handen glijdt.
Klik hier voor kaartjes

Hoe werkt het?

Kaartjes voor film met ontbijt à €14,50 (€15,50 voor films langer dan 130 min) zijn online te koop door op ‘koop pakket’ te klikken op de pagina van de ontbijtfilm in het filmprogramma op zondag. Ontbijten zonder film kan ook altijd. Het zondags ontbijt is van 10.30 tot 12.00 uur te bestellen. Drankjes zijn niet bij het filmontbijt inbegrepen.

Let op! Rustig ontbijten? Schuif dan 1 uur voor aanvang van de film aan. We adviseren je te reserveren, er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.