Filmblik op de samenleving

Filmblik op de samenleving

Met filmdocent Constant Hoogenbosch

Als je films in een tijdcapsule stopt en ze worden jaren later bekeken, dan kunnen de films onze nakomelingen veel vertellen over de wereld waarin ze gemaakt zijn. Het zijn tijdsdocumenten die veel invloed hebben uitgeoefend en de samenleving goed weerspiegelt.

In deze filmcursus kijkt filmdocent Constant Hoogenbosch naar die wisselwerking tussen film en samenleving die zich openbaart in thematiek, maar ook in bredere discussies en kwesties die in de samenleving spelen. 

Het programma

Er is op dit moment geen Filmblik op de samenleving. Meer cursusavonden volgen.

Prijs & tickets

Koop hier je ticket voor de volledige cursus. Ben je Supporter? Dan krijg je op iedere cursusavond €2 korting.

NORMAALPRIJS

Volledige cursus: €62
Losse cursusavond: €16,50 *verkrijgbaar na de eerste cursusavond

Geen webverkoop

SUPPORTERPRIJS

Volledige cursus Supporter: €54
Losse cursusavond Supporter: €14,50 *verkrijgbaar na de eerste cursusavond

Geen webverkoop

Supporters krijgen korting

Iedere cursusavond profiteer je als Supporter van €2 korting. Met een Supporterpas (€21,50 per jaar) loopt je korting dan tot een mooi bedrag op voor de gehele cursus! Dan heb je de pas er al bijna uit én profiteer je het hele jaar van de voordelen. Als Supporter krijg je namelijk óók korting op reguliere films, theater, dans, muziek, kinderactiviteiten, cabaret en in het restaurant.

Heb je een Jaarkaart en wil je de hele cursus gegarandeerd bijwonen? Koop dan de gehele cursus voor de speciale Supporterprijs. Liever per cursusavond besluiten of je wilt gaan luisteren en kijken? Dan betaal je alleen de cursuskosten en koop je voor maar €5,- per keer een kaartje op de avond zelf.

Ben je nog geen Supporter? Dan is dit een goed moment. 

word supporter