Korting

Korting

Supporters

Korting in de Verkadefabriek?

Jazeker, met een Supporterpas bezoek je de Verkadefabriek nóg voordeliger. Krijg je korting bij de voorstellingen, films, zelfs bij geselecteerde gerechten in ons restaurant. 

De ware theater- of dansliefhebber is met een Supporter Theaterpas helemáál voordelig uit. Voor slechts € 133 een heel seizoen lang naar alle theater- en dansvoorstellingen in de Verkadefabriek!

Ben je een omnivoor? Ga je vaak en veel? Naar film, cabaret, dans, theater, muziek – alles? Dan is er de Supporter Jaarkaart. Een ware ‘all you can eat’-pas voor € 295 per jaar (of € 25,75 per maand). Met de Jaarkaart bezoek je een jaar lang onbeperkt álle activiteiten in de Verkadefabriek: theater, dans, cabaret, film, muziek.

meer over Supporterkorting

We are public

Ben je in het bezit van een We Are Public pas?

Dan kun je voor de geselecteerde voorstellingen op de dag zelf een kaartje kopen aan de kassa. Elke maand vind je de voorstellingen die hiervoor beschikbaar zijn op de website van We Are Public. Je kunt voor deze voorstellingen niet vooraf reserveren. 

Studentenkorting

Hou je aan het eind van je geld ook altijd een stukje maand over?

Geen nood. Op vertoon van je collegekaart of CJP betaal je op de dag zelf aan de kassa maar € 8 voor een filmkaartje en € 10 voor een kaartje voor een theater-, dans- of cabaretvoorstelling in de Verkadefabriek. (Deze korting geldt voor jongeren t/m 29 jaar, op vertoon van een geldige collegekaart of CJP-pas.)

Kinderkorting

Bij kinderfilms en -voorstellingen is er meestal kinderkorting.

De kinderprijs is geldig voor kinderen t/m 12 jaar.