Korting

Korting

Supporters

Korting in de Verkadefabriek?

Jazeker, met een Supporterpas bezoek je de Verkadefabriek nóg voordeliger. Krijg je korting bij de voorstellingen, films, zelfs bij geselecteerde gerechten in ons restaurant. 

De ware theater- of dansliefhebber is met een Supporter Theaterpas helemáál voordelig uit. Voor slechts € 133 een heel seizoen lang naar alle theater- en dansvoorstellingen in de Verkadefabriek!

Ben je een omnivoor? Ga je vaak en veel? Naar film, cabaret, dans, theater, muziek – alles? Dan is er de Supporter Jaarkaart. Een ware ‘all you can eat’-pas voor € 295 per jaar (of € 25,75 per maand). Met de Jaarkaart bezoek je een jaar lang onbeperkt álle activiteiten in de Verkadefabriek: theater, dans, cabaret, film, muziek.

meer over Supporterkorting

Cineville

Onbeperkt naar de film met Cineville.

Met Cineville bezoek je onbeperkt films in de Verkadefabriek en in bijna 60 andere bioscopen en filmtheaters. Voor € 22,50 per maand (of zelfs maar € 18,50 als je onder de 30 bent) zie je oneindig veel films in wel 30 verschillende steden. Met je Cinevillepas onderhoudt je trouwens meer dan alleen jouw filmverslaving, want 90% van jouw bijdrage gaat naar het filmtheater. Dus hoe vaker je film kijkt in de Verkadefabriek, hoe beter! Bestel je Cinevillepas.

Studentenkorting

Hou je aan het eind van je geld ook altijd een stukje maand over?

Geen nood. Op vertoon van je collegekaart of CJP betaal je maar € 8 voor een filmkaartje en € 10 voor een kaartje voor een theater-, dans- of cabaretvoorstelling in de Verkadefabriek. De korting geldt voor jongeren t/m 29 jaar, op vertoon van een geldige collegekaart of CJP-pas. Filmkaartjes koop je direct wanneer de films online staan. Kaartjes voor voorstellingen zijn vanaf 24 uur van tevoren te koop.

Kinderkorting

Bij kinderfilms en -voorstellingen is er meestal kinderkorting.

De kinderprijs is geldig voor kinderen t/m 12 jaar.

We are public

Ben je in het bezit van een We Are Public pas?

Dan kun je voor de geselecteerde voorstellingen op de dag zelf een kaartje kopen aan de kassa. Elke maand vind je de voorstellingen die hiervoor beschikbaar zijn op de website van We Are Public. Je kunt voor deze voorstellingen niet vooraf reserveren.