We proberen het iedereen zo goed mogelijk naar de zin te maken in de Verkadefabriek - ook als daar even wat meer voor nodig is. Zo hebben we allerhande voorzieningen voor mensen met een fysieke beperking. Heb je specifieke wensen? Extra hulp nodig? Bel ons: 073 6 81 81 60 of mail naar info@verkadefabriek.nl. Dan regelen we het.

Ben je slechthorend?
In de Verkadefabriek hebben we prima voorzieningen voor slechthorenden.
We gebruiken geen zogenaamde vaste ringleiding, maar hebben in de theaterzalen een infrarood-systeem. Volledige gehoorondersteuning is daar mogelijk, maar je kunt er ook voor kiezen om je eigen gehoorondersteuning aan te sluiten op het infrarood-systeem. In de filmzalen maken we gebruik van een FM-systeem dat volledige gehoorondersteuning biedt, maar waar ook je eigen gehoorapparaat op kan worden aangesloten. In beide situaties hebben wij daarvoor de passende ontvanger.

Je kunt voor alle gehoorvoorzieningen (tot een half uur voor aanvang van een voorstelling of film) bij onze kassa terecht.

Heb je een fysieke beperking?
De Verkadefabriek is goed toegankelijk voor personen in een rolstoel. Ook hebben we speciale rolstoelplaatsen in de theater- en filmzalen. Als je hiervan gebruik wilt maken, moet je ons dat even vooraf doorgeven - dan zorgen wij dat alles op tijd is geregeld. Bij een voorstelling graag meteen als je je kaartjes koopt, bij de film minimaal een half uur voor aanvang, aan de kassa.

Kom je met een rolstoel naar de Verkadefabriek, maar zit je tijdens een voorstelling of film liever in een gewone stoel? Geen probleem, maar ook dan is het handig als je ons dit bijtijds laat weten. Wij zorgen dan voor geschikte plaatsen in de zaal.

Voorzieningen
Op parkeerterrein P1 is een parkeerplaats voor personen met een handicap, vlakbij de ingang van de Verkadefabriek. Binnen is een rolstoelvriendelijk toilet.