Verkadefabriek Cadeaubon

Verkadefabriek Cadeaubon

Op zoek naar een origineel, leuk cadeau?

Geef een Verkadefabriek Cadeaubon! 

De Verkadefabriek Cadeaubon is een mooi cadeau om te geven. En het leuke is dat de gelukkige ontvanger zelf de bestemming kan kiezen: een filmpje, een borrel in het café-restaurant, een optreden. Je geeft dus eigenlijk een belevenis cadeau, mooi toch! We doen er een fraaie envelop omheen, ontworpen door Saskia van der Linden. Dat maakt het éxtra leuk om te geven.

Welke waarde heeft de bon?
Je kunt een bedrag naar keuze op de bon zetten, vanaf € 10. 

Wat is de geldigheidsduur van de bon?
Een Verkadefabriek Cadeaubon is onbeperkt geldig.

Waar kan ik de bon kopen?
Deze zijn aan de kassa te koop of online in de verkadefabriekwinkel

Wat kan ik met de bon kopen?
Met een Verkadefabriek Cadeaubon zit je altijd goed. In de zaal, onze winkel of in het café-restaurant! Je kunt je bon gebruiken om een film- of voorstellingskaartje te kopen, maar hij is ook inwisselbaar in het café-restaurant of voor een leuk artikel uit onze winkel.

Kan ik de bon inleveren via verkadefabriekwinkel.nl?
Op dit moment kun je de bon nog niet gebruiken als betaalmiddel in onze webwinkel. Je kunt de bon wel gebruiken voor aankopen in de fysieke winkel, in de Verkadefabriek. 

Kan ik de bon online inwisselen?
Heb je een nieuwe cadeaubon (na juni 2022), dan kun je deze online inwisselen. Je vindt aan de binnenkant van de cadeaubon een sticker met daarop een unieke code. Deze code kun je gebruiken wanneer je online een ticket koopt, maar ook aan de kassa en in het café-restaurant. Hier lees je hoe het werkt. Besteed je minder dan de waarde van de bon, dan blijft het restant-bedrag geldig voor de volgende keer. De code blijft geldig.  

De oude VF*Cadeaubon kun je niet online inwisselen. Met deze bon (met op de voorkant de waarde van de bon) kun je alleen aan de kassa kaartjes kopen voor een film of voorstelling. In het café-restaurant wissel je ‘m in als je afrekent. Bij een minder hoge besteding dan je bon waard is, kun je tot een bedrag van €5 het verschil terugpinnen.

Is de bon inwisselbaar voor geld?
Nee, een cadeaubon is niet inwisselbaar tegen geld.

Kan ik mijn oude cadeaubon inwisselen voor een nieuwe cadeaubon?
Ja, dat kan. Kom even langs de kassa, dan maken we het voor je in orde.

Hoe kan ik het saldo van mijn bon zien?
Op de sticker aan de binnenzijde van de cadeaubon staat de waarde afgedrukt. Heb je een gedeelte van de bon ingewisseld en of weet je niet meer hoeveel  saldo er over is? Bel gerust even naar de kassa, dan zoeken wij het voor je op: 073 681 81 60.

Bestel een Cadeaubon